YKS'ye üniversitelerde girerken dijital saat olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 402
  • Etiketler Etiketler
    dijital saat
Üniversiteye giriyorum. Normal saati okuyamıyorum, dijital saat olur mu sınıfta? Ortaokul veya lise değil sonuçta.

Lisede bile oluyor. Girdiğim her ÖSYM sınavında dijital saat vardı. Genelde önceden hazırlayıp koyuyorlar.

Üniversiteye giriyorum. Normal saati okuyamıyorum, dijital saat olur mu sınıfta? Ortaokul veya lise değil sonuçta.
Çok düşük bir ihtimal, YKS'ye ikinci girişimde üniversitede girmiştim yoktu. DGS'ye girdiğimde aynı üniversitenin başka bir fakültesinde sınava girdim orada vardı. Belki de benim ön lisans okuduğum dönemde değişmiştir asıyorlardır artık belki. Yine de sınav için onları takıp çıkarmakla uğraştıklarını düşünmüyorum.

Hocam yoktu girdiğimde.
Konuma göre değişebiliyor o zaman. 2025'te girdiğim MSÜ'de merak edip görevliye sormuştum. Bu saatleri ÖSYM veriyor demişti. Sınav bitimi kaldırılıyormuş.

Sınav günü dijital saat koyuyorlar. Sonuçta herkes analog bilmek zorunda değil.

İlk defa birinin üniversitede sınava gireceğini duyuyorum hangi üniversitede gireceksiniz hocam?
Şehrimdeki üniversite hocam. 24 ve 25’e de orada girmiştim fakat hatırlayamadım var mıydı yok muydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…