Detaylar
Kim cevapladı?Genelde kameralı/kamerasız dijital saat oluyor üniversitelerde ama bu kesin olacak denemez.
Çok düşük bir ihtimal, YKS'ye ikinci girişimde üniversitede girmiştim yoktu. DGS'ye girdiğimde aynı üniversitenin başka bir fakültesinde sınava girdim orada vardı. Belki de benim ön lisans okuduğum dönemde değişmiştir asıyorlardır artık belki. Yine de sınav için onları takıp çıkarmakla uğraştıklarını düşünmüyorum.Üniversiteye giriyorum. Normal saati okuyamıyorum, dijital saat olur mu sınıfta? Ortaokul veya lise değil sonuçta.
Hocam yoktu girdiğimde.Lisede bile oluyor. Girdiğim her ÖSYM sınavında dijital saat vardı.
Veira
Başarılı
Konuma göre değişebiliyor o zaman. 2025'te girdiğim MSÜ'de merak edip görevliye sormuştum. Bu saatleri ÖSYM veriyor demişti. Sınav bitimi kaldırılıyormuş.
Captain Skriniar
Uzman
Sınav günü dijital saat koyuyorlar. Sonuçta herkes analog bilmek zorunda değil.
İlk defa birinin üniversitede sınava gireceğini duyuyorum hangi üniversitede gireceksiniz hocam?
İlk defa birinin üniversitede sınava gireceğini duyuyorum hangi üniversitede gireceksiniz hocam?
- Makaleler
- 1
Duvar saati vardı benim girdiklerimde.
Her zaman dijital koyulmak zorunda değil.Sınav günü dijital saat koyuyorlar. Sonuçta herkes analog bilmek zorunda değil.
Şehrimdeki üniversite hocam. 24 ve 25’e de orada girmiştim fakat hatırlayamadım var mıydı yok muydu.Sınav günü dijital saat koyuyorlar. Sonuçta herkes analog bilmek zorunda değil.