Okuyamazsam ne olacak? Nerede oturacağımı bilmiyorum belki arkalardayım.Bu bir bahane değil, o zaman hesap makinesi de var neden çarpma işlemini öğrendiniz? Bu hayatta kimse sizin konfor alanınız için dijital saat ile uğraşmayacak.
Detaylar
Kim cevapladı?Sıra numaran kaç belgedeki?Okuyamazsam ne olacak? Nerede oturacağımı bilmiyorum belki arkalardayım.
Gözlüğünüz yok mu? Şu zamana kadar görmek için hep ön sıralarda mı oturdunuz?Okuyamazsam ne olacak? Nerede oturacağımı bilmiyorum belki arkalardayım.
Dediğim gibi görmüyorsanız ön sırada olmayı istemek yerine gözlük almalısınız, analog saat okumayı bilmiyorsanız dijital saat istemek yerine analog okumayı öğrenmeniz lazım. Bu hayatta kimse sizin için uğraşmayacak, kendi sorunlarınızı tek başınıza çözmek zorundasınız.
024.
Var. Fakat 3 yıldır ders dinlemiyorum okul sistemiyle. Numaramın büyümüş olma ihtimali var.Gözlüğünüz yok mu? Şu zamana kadar görmek için hep ön sıralarda mı oturdunuz?
Hocam saati okuyamazsanız yapacak bir şey yok. Belki de sınava gireceğiniz sınıf çok büyük ve dijital bile olsa okuyamayacaksınız nereden bileceksiniz. Okuyamadığınız en kötü senaryoda yapacağınız tek şey kafanızı eğip sorulara odaklanmak. Bazen saate bakmakta stres yaratıyor bünyede.
Görürsün bence.024.
Var. Fakat 3 yıldır ders dinlemiyorum okul sistemiyle. Numaramın büyümüş olma ihtimali var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Slayer R9T V2 RTX 5070 laptop Wi-Fi sürücüsü nasıl kurulabilir?
- oxynox811
-
20.000 TL civarı bütçeye PDF üzerinde soru çözümü için tablet önerisi
- omerrrtugra