Yoğun sınav haftasında az uyku ile ders çalışma planı ve dikkat koruma önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HunteX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 121
  • Etiketler Etiketler
    gece nasıl
Cuma günü matematik sınavı var; yarın Türkçe kitap sınavı, dinleme sınavı ve Almanca dinleme sınavı var. Kitaptan 75 sayfa kaldı, matematikten hiçbir şey bilmiyorum. 2 gece boyunca az uyku ile yetinmem lazım. Kaçla kaç arasında uyuyup, uyumadığım saatler arasında ayık kalabilirim? 3’er saat uyursam, uykumun gelmemesi için yiyecek ve içecek önerir misiniz?

Naptiniz hocam, nasıl geçti

Naptiniz hocam, nasıl geçti.

Saldım matematik sınavını. Riske girdim yanımdaki abiye çözdürürüm dedim çözmezse de yapacak bir şey yok dedim. Şansıma çözdü. 70 aldım. Çözmeseydi 30 falan alacaktım. Almanca dinlemeyi yanımdaki çocuktan baktım. Türkçe kitap sınavını hoca yapmadı, erteledi. Sanırım yapmayacak gibi duruyor.

Bu nasıl şans gözetmen benim saatime laf etti bugün.

Bu nasıl şans gözetmen benim saatime laf etti bugün.

Bir de en ön sıradaydık. Ama sesli iletişim kurmadık pek o soruyu gördü kendi kâğıdına yazdı cevabı ben geçirdim kâğıdıma. Hoca da çok umursamayan bir hoca o yüzden çok iyi oldu.

Bir de en ön sıradaydık. Ama sesli iletişim kurmadık pek o soruyu gördü kendi kâğıdına yazdı cevabı ben geçirdim kâğıdıma. Hoca da çok umursamayan bir hoca o yüzden çok iyi oldu.

Lise mi, üniversite mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…