cristianomessi17

Çalışkan
Yer
İstanbul/Zeytinburnu
Daha bugün Redmi Buds 6 Play kulaklığını aldım ancak o lanet şansım yüzünden yoğurt yerken kulağımdan düşüp neredeyse bitmiş olan yoğurt kovasının içine girdi. İçine giren kulaklıkta diğerine göre anlaşılabilir derecede ses farkı var. Peki ben bunun için ne yapabilirim? TR'den almadım Irak'tan aldım.

@Tahir.bin çok mu komik

Son düzenleme:
Daha bugün Redmi Buds 6 play kulaklığını aldım ancak o lanet şansım yüzünden yoğurt yerken kulağımdan düşüp neredeyse bitmiş olan yoğurt kovasının içine girdi. İçine giren kulaklıkta diğerine göre anlaşılabilir derecede ses farkı var. Peki ben bunun için ne yapabilirim? TR'den almadım Irak'tan aldım.

@Tahir.bin çok mu komik.

Kusura bakmayın hocam. Kulaklığın içini açıp bir bakmak lazım bir şey diyemeyiz şimdi.

Daha bugün Redmi Buds 6 Play kulaklığını aldım ancak o lanet şansım yüzünden yoğurt yerken kulağımdan düşüp neredeyse bitmiş olan yoğurt kovasının içine girdi. İçine giren kulaklıkta diğerine göre anlaşılabilir derecede ses farkı var. Peki ben bunun için ne yapabilirim? TR'den almadım Irak'tan aldım.

@Tahir.bin çok mu komik

Su çıkarıcı sesi aç son ses şekilde ondan sonra dış temizlik vs. bekle 1 gün civarı düzelmezse yapacak bir şey yok garantisi için ırağa götürceksin.

Su çıkarıcı sesi aç son ses şekilde ondan sonra dış temizlik vs. bekle 1 gün civarı düzelmezse yapacak bir şey yok garantisi için ırağa götürceksin.

Kulaklık olduğu için o tür su çıkarıcı sesler etki yapmaz sanırsam şimdi denedim değişen bir şey yok bir de cızırtıda var seste yoğurta girmeyen kulaklık çok iyi çalışıyor ama diğeri sıkıntılı bir de ırağa gitmeye kalksam kulaklığın 6-7 katı para yapacak.

Kulaklık olduğu için o tür su çıkarıcı sesler etki yapmaz sanırsam şimdi denedim değişen bir şey yok bir de cızırtıda var seste yoğurta girmeyen kulaklık çok iyi çalışıyor ama diğeri sıkıntılı bir de ırağa gitmeye kalksam kulaklığın 6-7 katı para yapacak.
Bence değmez. Sürücü perdesini çıkarıp kulak ucu aşağı bakacak şekilde o sesi de çaldırabilirsiniz. Eğer uğraşamam derseniz ikinci elde yarı fiyatına satıp yeni ürün alabilirsiniz.