Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Manisa
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı yerel hesap ile kurdum. Her neyse işte Discord'da sanal bir arkadaşım var bana Game Pass hesapları attı. Bende teker teker denedim işte Xbox uygulaması üzerinden hesaplardan bir hesaba girdim içinde Game Pass bitmiş. Sonrasında baktım ki yerel hesabım oturum açtığım Game Pass hesabı üzerine geçmiş. Bende kaldırdım bunu bir şekilde tekrar yerel hesaba geçtim. Kaspersky Malwarebytes sonuçları temiz çıktı bu antivirüsler ne kadar doğru sonuç veriyor acaba? Microsoft hesabı üzerinden virüs bulaşma ihtimali var mıdır?

Çözüm
Microsoft hesabı üzerinden virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Bildiğim kadarıyla yok. Bir şey indirmediğiniz sürece bilgisayarınıza virüs bulaşma riski çok düşüktür.
Kaspersky ve Malwarebytes sonuçları temiz çıktı. Bu antivirüsler ne kadar doğru sonuç veriyor acaba?
İkisi de temiz çıktıysa sorun yoktur. En doğru sonuçları veren AV'ler bunlar neredeyse.
Arkadaşlar merhaba, Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı yerel hesap ile kurdum. Her neyse işte Discord'da sanal bir arkadaşım var bana Game Pass hesapları attı. Bende teker teker denedim işte Xbox uygulaması üzerinden hesaplardan bir hesaba girdim içinde Game Pass bitmiş. Sonrasında baktım ki yerel hesabım oturum açtığım Game Pass hesabı üzerine geçmiş. Bende kaldırdım bunu bir şekilde tekrar yerel hesaba geçtim. Kaspersky Malwarebytes sonuçları temiz çıktı bu antivirüsler ne kadar doğru sonuç veriyor acaba? Microsoft hesabı üzerinden virüs bulaşma ihtimali var mıdır?

Hayır, yok. Endişelenmeyin.

Microsoft hesabı üzerinden virüs bulaşma ihtimali var mıdır?
Bildiğim kadarıyla yok. Bir şey indirmediğiniz sürece bilgisayarınıza virüs bulaşma riski çok düşüktür.
Kaspersky ve Malwarebytes sonuçları temiz çıktı. Bu antivirüsler ne kadar doğru sonuç veriyor acaba?
İkisi de temiz çıktıysa sorun yoktur. En doğru sonuçları veren AV'ler bunlar neredeyse.

Çözüm
Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben de.

Bir sorun olmaz.

İkisi de temiz çıktıysa sorun yoktur. En doğru sonuçları veren Av'ler bunlar neredeyse.

Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben de.

İyi güzelde kafama şu takıldı yerel hesabım nasıl arkadaşın verdiği hesap üzerine geçti ve tarayıcıdan oturumu kapatınca yerel hesabıma geri dönebildim normalde yerel hesaba geç diye bir seçenekte yoktu.

@bebecanciyim, muhtemelen hesabı eklerken "her yerde kullanin" kısmına evet dediniz. Buradan sonra geri çevrilebilir.

Hatırlamıyorum gerçekten ama ayarlarda hesabı kaldırmak için kaldır seçeneği yoktu yönet yazıyordu oraya tıkladım tarayıcıya yönlendirdi oradan oturumu kapatınca ayarlar üzerinde kaldır seçeneği geldi bende kaldırdım.

@bebecanciyim hesabı muhtemelen ana Microsoft hesabı olarak kaydettiniz. Sebebi o yani. Bir sorun yok.

Anladım sağ olun o zaman.

Son düzenleme: