Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
YouTube üzerinde video izlenilmeyecek kadar donuyor. HP Victus 15 kullanıyorum. Donanım hızlandırmayı açmayı denedim, reklam engelleyici uzantıyı kapattım.
Şunu deneyebilirsin:
About:Config ayarlarına gir arama yerine Media.mediasource yaz Media.mediasource.webm.enabled false geri kalan hepsini true yap sonra Firefox'u yeniden başlat.
Kaynak:
Firefox YouTube 1080P60FPS'de kasıyor
Arkadaşlar sorun şu Mozilla'da YouTube'da 1080P60FPS de videolar biraz yavaş yavaş oynuyor yani kasarak aynı video Chrome'da sorunsuz bir şekilde akıcı olarak oynuyor ancak Mozilla'daki bu sorunu bir türlü çözemedim. Donanım hızlandarmayı devre dışı bıraktım sonuç gene aynı hatta internette...
kali
Uzman
Sildim hocam. Gereksiz zaman kaybı gibi geldi. Korumalı internet gezintisi sunuyor fakat youtube için de ayar yapmamız saçma. Teşekkürler yardımınız için.Şunu deneyebilirsin:
About:Config ayarlarına gir arama yerine Media.mediasource yaz Media.mediasource.webm.enabled false geri kalan hepsini true yap sonra Firefox'u yeniden başlat.
Kaynak:
Firefox YouTube 1080P60FPS'de kasıyor
Arkadaşlar sorun şu Mozilla'da YouTube'da 1080P60FPS de videolar biraz yavaş yavaş oynuyor yani kasarak aynı video Chrome'da sorunsuz bir şekilde akıcı olarak oynuyor ancak Mozilla'daki bu sorunu bir türlü çözemedim. Donanım hızlandarmayı devre dışı bıraktım sonuç gene aynı hatta internette...www.technopat.net
Google'ın işgüzarlığı bu biraz.Sildim hocam. Gereksiz zaman kaybı gibi geldi. Korumalı internet gezintisi sunuyor fakat youtube için de ayar yapmamız saçma. Teşekkürler yardımınız için.
kali
Uzman
Nasıl yani hocam? Açıklayabilir misiniz?
YouTube'un Chrome dışı web tarayıcılarını yavaşladığına dair bazı iddialar vardı. Büyük ihtimalle bundan bahsediyor.
lifehacker.com
How to Stop Google From Artificially Slowing Down YouTube
Google appears to be artificially slowing down loading YouTube videos on non-Chrome browsers that use ad blockers. However, you don't have to disable your ad blocker to fix the problem.