YouTube videolarına manuel altyazı eklemek için Chrome tarayıcısında kullanabileceğim eklentiler arıyorum. Eğer bu eklentilerin bazı güzel özellikleri olursa daha da iyi olur. Özellikle aşağıdaki özellikleri barındıran eklentiler benim için çok faydalı olacak:
Amacım, altyazıları yapay zeka ile çevirip senkronize etme yazılımıyla düzeltmek ve manuel olarak YouTube üzerinden izlemektir. İndirip bilgisayarda da yapabilirim, ancak bu işlem yalnızca online tarafta tükettiğim içerikler için gerekli oluyor. Başka YouTube kanallarının bakış açılarını daha iyi anlamak için bunu yapıyorum.
Yukarıdaki özelliklere sahip bir Chrome eklentisi arıyorum.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum! Teşekkürler!
- Yazı Ayarları: Altyazı metninin boyutunu ve stilini özelleştirme imkanı.
- Zaman Kodları Senkronizasyonu: Altyazıları, videodaki sahnelere uygun bir şekilde senkronize edebilme özelliği.
- Oynatma Kontrolü: Altyazı ekleme sırasında video oynatmayı durdurma, başlatma ve geri alma gibi kontrol seçenekleri.
Amacım, altyazıları yapay zeka ile çevirip senkronize etme yazılımıyla düzeltmek ve manuel olarak YouTube üzerinden izlemektir. İndirip bilgisayarda da yapabilirim, ancak bu işlem yalnızca online tarafta tükettiğim içerikler için gerekli oluyor. Başka YouTube kanallarının bakış açılarını daha iyi anlamak için bunu yapıyorum.
Yukarıdaki özelliklere sahip bir Chrome eklentisi arıyorum.
Değerli görüşlerinizi bekliyorum! Teşekkürler!