KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.208 Çözümler 4 Beğeniler 446 Yer Fox River Hapishanesi 3 Nisan 2026 #11 NqrkOz dedi: Umarın kurarsınız. Bilgilendirirseniz sevinirim sonucu. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli 32R652H miş. Baktım şimdi fakat bunlara APK kurulmuyor Linux tabanlı olduğu için sanırım.
NqrkOz dedi: Umarın kurarsınız. Bilgilendirirseniz sevinirim sonucu. Genişletmek için tıkla... Hocam modeli 32R652H miş. Baktım şimdi fakat bunlara APK kurulmuyor Linux tabanlı olduğu için sanırım.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 845 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 747 3 Nisan 2026 #12 theodore bagwell dedi: Hocam modeli 32R652h miş. Baktım şimdi fakat bunlara APK kurulmuyor Linux tabanlı olduğu için sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bir bilgisayara falan bağlayarak denemenizi tavsiye ederim, ADB ile belki kurabilirsiniz, denemeye değer.
theodore bagwell dedi: Hocam modeli 32R652h miş. Baktım şimdi fakat bunlara APK kurulmuyor Linux tabanlı olduğu için sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyla bir bilgisayara falan bağlayarak denemenizi tavsiye ederim, ADB ile belki kurabilirsiniz, denemeye değer.