YouTube kanalı için içerik önerisi

Merhaba ben bugün bir tane YouTube kanalı açmayı planladım, izlediğim bazı videolarda bir tane konu belirleyin ve o konuya odaklanın diyorlardı sizce ne tür içerik üreteyim? Önerileriniz neler?
Yüzümü ve sesimi kaydetmeden nasıl içerik üretirim?
Not: 15 yaşındayım 18 yaşına geldiğim zaman birikimlerim olsun istiyorum oyunlara, bilgisayara ve nörolojiye ilgim çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzümü ve sesimi kaydetmeden nasıl içerik üretirim?
Bu şekilde videoların izlenmez. Hadi yüz neyse de ses illaki olmalı.

Oyunlara, bilgisayara ve nörolojiye ilgim çok fazla.
Bence sistemine ait test videoları falan çekebilirsin. Mesela örnek veriyorum ekran kartın RTX 3060 olsun, bu karta dair oyunların test videoları falan çekilebilir. Ses ve yüze de ihtiyacın olmaz. Bunun dışında bilgisayara dair çözüm videoları falan çekebilirsin.

Ses zorunlu. Oyun hikaye videoları aşırı izleniyor bu sıralar. Kesinlikle oyun hikayeleri hakkında çekmelisin. Edit işi ve hikaye araştırma zevkli oluyor hem.

Ses zorunlu. Oyun hikaye videoları aşırı izleniyor bu sıralar. Kesinlikle oyun hikayeleri hakkında çekmelisin. Edit işi ve hikaye araştırma zevkli oluyor hem.

Bende mikrofon sıkıntısı var mikrofonu PC'ye taktığım zaman PC algılamıyor driver'ını yüklüyorum değişen bir şey olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sesin olmadan anca Shorts atarsın. Yapay zeka ile seslendir ilgi çekici bir şey anlatsın yeter arkaya da oyun videosu koy izlenme kasarsın. Sesin olmayacaksa Instagram daha mantıklı bence.

Yüz ve ses olmadan oyun Gameplay videoları çekebilirsin. Bazı oyunlardaki zor görevleri yapabilirsin mesela.

Full playthrough videoları çekebilirsiniz. Onlar genelde sessiz tercih ediliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…