İnceleme YouTube Music neden Spotify'dan daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Topluluk üzerinden dinlemek isteseydim gider direkt YouTube'dan dinlerdim, zamanında çok para veriyordum daha bir dal bile vermem YouTube'a.

300 liralık kablosuz kulaklıklarla ve zar zor 300 kbps'yi geçen codeclerle Deezer'in ciddi fark yaratabileceğini sanmıyorum. Düzgün codecleri destekleyen kablosuz kulaklıklar veya güzel kablolu kulaklıklar da gene ek maliyet. Hoparlörlerden zaten o derinliği, ek enstrüman ve frekansları alamıyorsun.

Hocam merakımdan soruyorum, bir şeylerin JS ile çalışması neden kötü? Electron'un genel memory leak sorunu var ona biliyorum da, JS'nin sorunu nedir?
Web tasarımcılarının her şeye elini atması sorun. Özellikle electron stabilite konusunda çok geri kalıyor. Durduğu yerde pencere hatalarına mağruz kalabiliyor. Linux kullanıcıları çok nefret eder Electron'dan. Genelde QT veya GTK altyapılı uygulamaları ararız.

Deezer'ı öylesine dedim. Konunun çoğu insan için önemsiz okan şeylerden bahsetmesi yüzünden. Konu sahibi YouTube'un seviyor çünkü zaten müzik dinleyecekken 18 lira farkla reklamsız YouTube da elde etmiş oluyor.

Ses kalitesinde sorun günümüzde herkesin Bluetooth kulaklık kullanıyor olması. Bluetooth yapısı gereği kayıpsız ses iletemiyor. Gerçekten dikkat eden adam gidip Wi-Fi veya kablolu kulaklık alıyor.
Boyle bir kullanıcı kitlesinin çok az olan kalite farkindan söz etmesi anlamsız.

Cani cehenneme electronun. GTK ya da QT arasi secim yapmak da kotu. Native gozukmuyorlar.

Konu baya popülerleşmiş. En son millet baya kafamı tırmalıyor diye takipten çıkmıştım.

Bluetooth'un yeni sürümleri öyle midir bilmiyorum zira uzun zamandır kablosuz kulaklık kullanmıyorum.

Ancak müzik çalma vasfına sahip olmayan Steelseries kablolu kulaklığım, tam olarak bunun için tasarlanan JBL T500BT'den kat kat daha net bir ses veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…