Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
İnternette Deezer daha kaliteli olarak söyleniyor fakat YT Music özellikle de eski şarkılarda bir tık daha iyi gibi geldi. Sizin düşünceniz nedir?

YouTube Music. YouTube ile bağlantılı olduğu için aradığın her şeyi bulabiliyorsun. Onu geçtim bence gayet güzel her şeyiyle.

YouTube Music. YouTube ile bağlantılı olduğu için aradığın her şeyi bulabiliyorsun. Onu geçtim bence gayet güzel her şeyiyle.

Premium üyeliği de alınca tadından yenmiyor.

Yok ben sorun yasamadim. iCloud hesabi acip baglaman lazim. Deezer'i ben kendi adima kalitesiz buluyorum sahsen.

Anladım hocam büyük ihitmal icolud hesabı ile alakalı bir sorun teşekkür ederim onun dışında Deezer bence de kalitesiz.

Eğer AirPods modelleri veya dolby atmos destekli bir kulaklık kullanıyorsanız Apple Music tercih edebilirsiniz, dolby destekli albümlerde çok net bir ses farkı hissediliyor remastering yapıldığı için, onun dışında YT Music mantıklı diye düşünüyorum.

Ben YT Music ile mutluyum ya. Ama bir tane eksik noktası var belkide ben bilmiyorum, müziği 5 yada 10 saniye ileri geri sarma olayı yok, bana göre çok büyük bir eksik.