YouTube Music X'te TT oldu

Youtube Premium ile Spotify arasında 20 tl fiyat farkı var. Öğrenci olarak o 20 tl nin ne kadar önemli olduğunu anlatamam. Youtube Premium gereksiz pahalı. 80 tl ne abi. Amazon Prime 39 tl. Yani türkiyede müzik servisi yok ama yurtdışında prime a dahil bir de müzik servisi var. Ben spotify dan devam ediyorum. Öğrenci üyeliği+cashback ile çok uyguna geliyor.

YT Premium öğrenci üyeliği 52 TL+ cashback (Paycell %50) 26 TL falan. Bence reklamsız YT + müzik akış hizmeti için gayet OK.

2 yıla yakın YT Music kullandım ve algoritması leş, Spotify'a geri döndükten sonra YT Music aratmadı kendini.

En iyi ses kalitesi: Apple Music.
En iyi algoritma: Spotify.
En iyi kütüphane: YouTube Music.

Bu yoruma katılıyorum. Ekstradan Nays'la beraber 30 TL'ye gelmesi de var.

Kütüphane yönünden zengin evet. Fakat arka planda oynatma özelliğinin bir müzik uygulamasında olmaması sizce de tuhaf değil mi? Şimdi premium ne güne duruyor diyebilirsiniz. Ama Spotify da Free dahi olsa en azından arka planda oynatma yapılabiliyordu.

Apple music kadar ses kalitesi yüksek bir platform görmedim henüz. Spotify, Youtube ve Apple Music aboneliklerim var, ben aktif olarak Youtube Music kullanmaya alıştım artık, hanım spotify kullanıyor, Apple music'de her şeyi bulamadığım için orayı çok tercih etmiyorum fakat ses kalitesi bu diğer platformlardan daha yüksek.

Bir iki şarkıda bir saçma sapan bir reklam vererek ve birkaç kez şarkı geçebilme sunarak arkada şarkı oynatabiliyordunuz, evet.

YT Premium öğrenci üyeliği 52 TL+ cashback (Paycell %50) 26 TL falan. Bence reklamsız YT + müzik akış hizmeti için gayet OK.
Spotify öğrenci üyeliği 32 tl+poppy paradan cashback 15 tl oluyor. He tabii üstüne 10 tl daha koyup premium almak mantıklı olabilir. Ama beni reklamlar rahatsız etmiyor YouTube da bir de YouTube music'i beğenmiyorum. Ne tasarımı güzel ne algoritması. Yaklaşık 1.5, 2 ay kullandım. Bence en iyisi Apple Music ama onda da çeşit az. Yani Spotify da bulabildiğim game soundtrack'i Apple Music de yok mesela. Şahsen Spotify'ın en iyi tercih olduğunu düşünüyorum. Ses kalitesine gelirsek. Bende o ses kalitesini ayırt edecek bir kulaklık yok. Yani o durum benim için önemsiz. YouTube da, Spotify da, Apple Music de hemen hemen aynı gibi geliyor bana kulaklığımdan dolayı. YouTube dan dizi falan izliyor olsaydım ancak o farkı da öderdim ama şu an icin bana gereksiz geliyor. İzlediğim maksimum 30 dakikalık videoda 3, 4 reklam görüyorum.

Şarkıyı ileri geri sarmanın olmaması ve yukarıdaki arkadaşın söylediği şeyler pek sağlıklı bir free değil. Ayrıca Brave kullanarak arkaplanda reklamsız YT ve YT Music kullanılabilir.

Aksine benim için de algoritma, arayüz ve işlevsellik açısından Spotify tatmin etmemişti.
Ama kişisel deneyimler tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…