Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefon için Kizzy kullanabilirsin. Son sürümü uyarı verip çalışmıyorsa 6.0 sürümünü kur. Medya rpc açıp YouTube müziği seçeceksin.

Teşekkür ederim. Ancak gerekli erişimleri vermemi engelliyor telefon, ne yapabilirim?

Telefon için Kizzy kullanabilirsin. Son sürümü uyarı verip çalışmıyorsa 6.0 sürümünü kur. Medya rpc açıp YouTube müziği seçeceksin.

Tamamdır çözdüm.

Uygulama güvenilir mi? Birkaç kaynak da banlanma riskinin olduğu söylenmiş emin olmak istedim.

Telefon için Kizzy kullanabilirsin. Son sürümü uyarı verip çalışmıyorsa 6.0 sürümünü kur. Medya RPC açıp Youtube Müziği seçeceksin.
İşe yaradı, teşekkür ederim.
Bir şey soracağım: Spotify falan açık görünüyor. Ama Spotify zaten Discord’da kendisi görünüyor, onu devre dışı bırakayım mı?”

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-02-08-19-05-14-514_com.google.android.permissioncontroller.webp
    Screenshot_2026-02-08-19-05-14-514_com.google.android.permissioncontroller.webp
    364 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Uygulama güvenilir mi? Birkaç kaynak da banlanma riskinin olduğu söylenmiş emin olmak istedim.
Açık kaynak uygulama tamamen ve F-droid mağazasında bulunuyor. Son derece güvenilir. Çok uzun süredir kullanıyorum hiç banlanmadım. Vencord kullanan insanlara bir şey olmuyor bundan hiçbir şey olmaz.

İşe yaradı, teşekkür ederim.
Bir şey soracağım: Spotify falan açık görünüyor. Ama Spotify zaten Discord’da kendisi görünüyor, onu devre dışı bırakayım mı?”
Medya RPC kısmından Spotify'ı görmesini engelleyebilirsin evet.