Detaylar
Kim cevapladı?N2mYoqh
Uzman
Aha bir burası bizi denk getirmemişti burada başladı hadi bakalım
- Makaleler
- 1
Bana bugün gelen maile göre YT premium bireysel planın fiyatı 79.99 ₺ olacakmış, ben bu fiyatı 11 Aralıkta görecekmişim.
Suyu çıktı diyeceğim ama sunduğu hizmetleri ve bir tavuk dürümün en az 75 ₺ olmasını da düşününce tereddüte düşüyorum. Hâlâ fiyatına değecek bir şey bence.
Eki Görüntüle 96574
Fiyati iyi ancak reklam engelleyici varken gerek duymuyorum.
- Makaleler
- 6
Telefon için alınır da bilgisayarda asla gerekli değil. Bende uBlock Origin+Privacy Badger var. Al sana reklamsız YouTube. Hem de Premium'a göre daha çok gizlilik sağlıyor, bu iki eklenti YouTube'un devasa veri çekmesini engelliyor 
- Makaleler
- 1
Şu abonelik sistemlerine karşıyım. İnadına da almayacağım, ad blocker'dan devam.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
uBlock Origin gibi bir nimet varken, YouTube Premium'a para vermenin israf olduğunu düşünüyorum.
- Makaleler
- 1
Telefon için alınır da bilgisayarda asla gerekli değil. Bende uBlock Origin+Privacy Badger var. Al sana reklamsız YouTube. Hem de Premium'a göre daha çok gizlilik sağlıyor, bu iki eklenti YouTube'un devasa veri çekmesini engelliyor![]()
Telefon icin de alinmaz. ReVanced ile birlikte sponsorblock ozelligi varken ne gerek var?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Youtube alternatifi bir uygulama şart oldu.