Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
Normal şartlarda halen PC'de izlediğim videoları kaydedip telefonda kaldığım yerden devam ettirmesine karşın telefondan izlediğim bir videoyu hiçbir zaman kaydetmiyor. Her açtığımda uygulamayı yalnızca PC'de açtığım en son videoyu görüyorum, bu soruna karşın ne yapabilirim?

Dipnot: Google hesabımda YouTube videolarının geçmişini kaydetme ayarı açık. Kullandığım uygulama da resmi YouTube uygulaması.

Çözüm
@tear hocam olayı çok garip bir şekilde çözdüm. Sorun YouTube veya Google'dan bağımsız olarak NextDNS kullanmamdan ötürüymüş. NextDNS'in ayarlarından "s.youtube.com" adresine izin verilenler arasına aldım ve sorun çözülmüş görünüyor şu an için, tekrardan geçmişi kaydediyor. Yardımınız için çok teşekkür ederim :).
Ne yazık ki bir işe yaramadı hocam.
Bir ihtimal YouTube ayarlar kısmında saving kısmı açık mı?

IMG_1055.webp

@tear hocam olayı çok garip bir şekilde çözdüm. Sorun YouTube veya Google'dan bağımsız olarak NextDNS kullanmamdan ötürüymüş. NextDNS'in ayarlarından "s.youtube.com" adresine izin verilenler arasına aldım ve sorun çözülmüş görünüyor şu an için, tekrardan geçmişi kaydediyor. Yardımınız için çok teşekkür ederim :).

Çözüm