Neo

Başarılı
Herkese merhaba. Telefonumun YouTube uygulaması ile indirdiğim videolar sadece uygulama içinde indirilenler kısmında gözüküyor. Galeride veya dosya yöneticisinde indirilenler kısmında bulamadım. Kontrol ettiğimde cihazın depolama alanından da indirilen data kadar alan kaybolmuş. Bu indirdiğim videoları telefonumun hafızasından bulup bilgisayara aktarmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Screenshot_2025-04-08-01-19-06-312_com.google.android.youtube.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sifreli olarak kaydediyor, baska yerde izleyemezsin. Ayarlardan SD kartta sakla dersin ama yine ayni durum olur. Web sitesi kullanarak indirmen lazim.

Herkese merhaba. Telefonumun YouTube uygulaması ile indirdiğim videolar sadece uygulama içinde indirilenler kısmında gözüküyor. Galeride veya dosya yöneticisinde indirilenler kısmında bulamadım. Kontrol ettiğimde cihazın depolama alanından da indirilen data kadar alan kaybolmuş. Bu indirdiğim videoları telefonumun hafızasından bulup bilgisayara aktarmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 138868

Diğer ücretli platformlardaki (Netflix, Prime Video vs.) indirme mevzusu YouTube Premium için de geçerli. Yani o indirdiğin içerikleri sadece YouTube üzerinden izleyebilirsin.