Youtube son zamanlarda yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik izlenilen video durdurulduğunda reklam gösterilmesini sağlıyor. Bu yeni reklamlar kullanıcıya 'banner' reklam olarak gösterilecek.

Youtube özellikle premium üyelik sistemini çıkardığı günden beri uygulamayı reklamlarla doldurdu. Resmen premium üyelik için zorluyor. Gerçekten artık YouTube'a alternatif bir uygulama lazım. 3. Parti uygulamalarda bile bu kadar reklam yok, arka arkaya sıralıyor reklamı.
Her yere reklam koysunlar, her yere koysunlar ki artık video izlemekten nefret edelim.

O iş de çok sakat ya. Üçüncü parti geliştiricilere internet geçmişini izlemeye kadar her türlü izni veriyorsun. Hiç sıcak bakamıyorum bu olaya o yüzden mecbur Premium alıyorum.
uBlock Origin'in milyonlarca kullanıcısı var ve açık kaynak kodlu bir yazılım. Yazılımcısı öyle ne idüğü bilinmedik birisi değil, Gorhill. Büyük bir topluluğu var. uBlock Origin ile sorun yaşamazsınız yani.

YT Music sebebiyle premium kullanıyorum. Fakat iyice suyunu çıkardılar. Bu kadar da dayatma olmaz. Uluslararası rekabet kurulu vb. bir kuruluş yok mu ya?

Ben kolay sinirlenen biri olduğum için bu kadar fazla reklama dayanamam. Mecburiyetten 3 yıl önce premium aldım.

Ve hala kullanıyorum.

O iş de çok sakat ya. Üçüncü parti geliştiricilere internet geçmişini izlemeye kadar her türlü izni veriyorsun. Hiç sıcak bakamıyorum bu olaya o yüzden mecbur premium alıyorum.

İsterse ruhumu satsın yine kullanırım o reklam engelleyiciyi, reklam izlemeye mi giriyoruz video mu belli değil.

İnsanlar üzerinden zaten hükümet geçiniyor bir de bu insanlara reklam denen uyduruğu çıkardınız insanlar bıktırdınız şu para sevdanızdan. İnşallah millet çözümünü Bulur'da bunlara para kazandırmaz. Ben şahsen uBlock mu ne kullanıyorum bana yetiyor millete para kazandıramam.

Son düzenleme: