hasanmerkit
Başarılı
Ne zaman ki video yüklemeye ara versem 3. gün bana sürekli bu maili atıyorlar. Kontrol ettim yine yorum sabitleyemiyorum. Google amcamız insanları hayatsız sanıyor galiba. Sürekli video mu yükleyeceğiz anlamadım ki... Ben bunlara kimlik doğrulama için devlete bile vermediğim kadar kimlik fotoğrafı çekip verdim. Her seferinde kabul edip onaylıyorlar ama bir süre sonra yine beni bununla uğraştırıyorlar...
Telif hakları ile ilgili de kanalımın şüpheli durumda olduğunu sanmıyorum. Yüklediğim videoların müzikleri genelde bu kısıtlamaları yapıyor sadece:
Bu kurallar çerçevesinde telif haklı videolarımın hepsi yayında. Önce 2 gündür aramalarda videolarım çıkmamaya başladı. Sonra da yine bu mail.
Telif hakları ile ilgili de kanalımın şüpheli durumda olduğunu sanmıyorum. Yüklediğim videoların müzikleri genelde bu kısıtlamaları yapıyor sadece:
- Para kazanma özelliğini devre dışı bırakmak
- Rusya ve Belarus'da göstermemek (Bu da genelde Eurovision şarkılarında oluyor. Ukrayna savaşı nedeniyle hak sahipleri yaptırım uyguluyor.)
Bu kurallar çerçevesinde telif haklı videolarımın hepsi yayında. Önce 2 gündür aramalarda videolarım çıkmamaya başladı. Sonra da yine bu mail.