İlla yeni bir şey yapmak zorunda değilsin (bozacaksan) moda sektörü yenilik için mankenlere akla gelmeyecek "iğrenç" şeyler giydirirler ya o geldi aklıma :)

Tek beğenen ben oldum. Bundan öncesinde bir denediler sıvamışlardı şimdi o hataları güzelce düzeltmişler.

Ben açıkcası beğendim, kullanışlı.

Alışırsınız gençler.

Bir ara facebook ilk TR ye geldiğinde aşağıdaki gibi arayüzü vardı. Nelere alışmadık.

1718019375480.webp

Muhtemelen bana gelirse ve kapatamazsam alışamam. Youtube'a girmek için bir kullanıcının tema eklentisi yazmasını beklerim.

Bu yeni tasarım daha çok eski YouTube tasarımını andırıyor.
Aşağıdaki gibi arayüzü vardı. Nelere alışmadık.
Çok daha iyiydi, alışamadık ki zaten buna. Zaman tüneli zamazingosunu çıkardılar ve kullanıcı kaybetmeye başladılar. Facebook kendini arayüz değişikliğiyle bitirdi. Yıllardır eski Facebook kadar güzel uygulama kullanmadım.

Bu yeni tasarım daha çok eski YouTube tasarımını andırıyor.

Çok daha iyiydi, alışamadık ki zaten buna. Zaman tüneli zamazingosunu çıkardılar ve kullanıcı kaybetmeye başladılar. Facebook kendini arayüz değişikliğiyle bitirdi. Yıllardır eski Facebook kadar güzel uygulama kullanmadım.

İyi değildi, PHP'nin her türlü davarlığını kullanıyorlardı o dönemde. Az hang etmezdi sayfa 2007 de Ekiminde kullanırken.

Gelişim iyidir. UI/UX tarafında biraz esnek olun. Katı olmayın gençler.