Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield
Üstün
BTK tarafından Google ve YouTube tarafına bir erişim engeli gözükmüyor. Sanırım Türkiye bölgesini besleyen Google pop noktaları patlamış. Kaspersky VPN açınca girdi.
Dünya genelinde çökmüş, X'te yabancılar da yazmış.
Bende YT Music'e giremiyorum. Bir sorun mu var deyip Chrome'a girdim orada da aynı.
Proton VPN açınca girdi bende de.BTK tarafından Google ve YouTube tarafına bir erişim engeli gözükmüyor. Sanırım Türkiye bölgesini besleyen Google pop noktaları patlamış. Kaspersky VPN açınca girdi.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Google Türkiye sunucusu zortlamis galiba.
F16_Fighting_Falcon
Çalışkan
Google ürünleri gitti hocam komple bende deHer siteye giriyorum YouTube'a giremiyorum. Başka tarayıcı da denedim, VPN de denedim. AdGuard DNS ile alakalı bir durum olabilir mi?
Bende google dışı siteler sıkıntısız, bir gariplik varSadece Google hizmetleri değil sanırım. Şu anda sarı sitede motor bakıyordum, orası da gitti.
Kerim Demirkaynak
Uzman
X'de sadece Türkler yazmış.Global çapta bir çökme mevcutmuş. YouTube ve Google erişimi sağlanmıyor.
afacanc38
Başarılı
Google PR_END_OF_FILE_ERROR veriyor. Ayrıca WhatsApp Web açılmıyor, Cloudflare'li sitelerde "Please unblock challenges.cloudflare.com to proceed." hatası alıyorum. Steam'de de -105 - İnternet'e bağlı değilsiniz hatası alıyorum. Google TV televizyonda da "Sınırlı bağlantı" mesajı çıktı az önce. TechCrunch falan da açılmıyor.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-