dark_1234

Deneyimli
Merhaba, Google sorunsuz YouTube kullanırken donanım hızlandırma açıksa hiç kasma olmuyor ama mouse hareket ettirince drop giriyor. Donanım hızlandırma kapalıysa hiçbir sorun yok ama arada drop giriyor ve bazen videoyu uzun süre durdurup başlatınca donma oluyor.
Tarayıcım Google.
Eklenti bir tek uBlock Origin Lite kullanıyorum.

MPO'dan olabilir büyük ihtimal.

Regedit ile kapatabilirsiniz:

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm
  1. Sağdaki alana sağ tıklayıp Yeni DWORD (32-bit) Değeri oluşturun.
  2. İsmini OverlayTestMode yapın ve değer olarak 5 girin.
  3. Bilgisayarı yeniden başlatın.

Aynı sorunu ben de yaşadım, donanım hızlandırma açıkken mouse hareketinde drop girmesi genelde tarayıcının ekran kartı sürücüsüyle ya da MPO denilen zımbırtıyla çakışmasından kaynaklanıyor. Chrome'un adres çubuğuna Chrome://flags yaz. Orada choose angle Graphics backend diye bir ayar var. Onu OpenGL'ya da D3D11ON12 yapıp bir dene. Varsayılan ayar bazen Windows'un pencere yöneticisiyle kavga ediyor. Bir de uBlock Lite kullanman güzel, o tarafta bir şişme olmaz zaten. Eğer NVIDIA kullanıyorsan, sürücü ayarlarından güç yönetimi modu nu maksimum performansı tercih et yapınca da bu anlık takılmaların geçtiği oluyor.

Aynı sorunu ben de yaşadım, donanım hızlandırma açıkken mouse hareketinde drop girmesi genelde tarayıcının ekran kartı sürücüsüyle ya da MPO denilen zımbırtıyla çakışmasından kaynaklanıyor. Chrome'un adres çubuğuna Chrome://flags yaz. Orada choose angle Graphics backend diye bir ayar var. Onu OpenGL'ya da D3D11ON12 yapıp bir dene. Varsayılan ayar bazen Windows'un pencere yöneticisiyle kavga ediyor. Bir de uBlock Lite kullanman güzel, o tarafta bir şişme olmaz zaten. Eğer NVIDIA kullanıyorsan, sürücü ayarlarından güç yönetimi modu nu maksimum performansı tercih et yapınca da bu anlık takılmaların geçtiği oluyor.

D3D11 yaptım o listeden şu an düzgün.