YouTube'da izlenme almak için taktikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan affetmeZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 415
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Clickbait başlık koy. Ama muhtemelen bir süre sonra algoritma bunu otomatik algılayıp seni arka plana atacaktır.
Clickbait değil de çok izlenen videoların kapaklarını çaldığım oldu. Kısmen işe yarıyor.

Öyle ama birkaç ayda bir de atmayın. En az haftada bir atın.
Haftada bir aynı içerikten atamam. Çünkü aklıma bir sürü şey geliyor. Mansur Yavaş editten tut 3uTools programı nasıl kullanılır’a kadar bi ton fikir geliyor. Yani haftada bir atsam baya karışık olur.

Öncelikle kanalınızın konusunu belirleyin. Bir edit atmışsınız bir oyun videosu. Ayrıca kanalın dilini de belirleyin, bir İngilizce bir Türkçe olmaz. Ayrıca benchmark videolarında arkadaki şarkı daha hafif olur ve farklı ayarlarda bakılır. Mesela Ultra yüksek, yüksek, orta, düşük, en düşük vb.

Düzensiz olduğu doğrudur ama dediğim gibi aklıma tonla fikir geliyor. E haliyle bazılarının yabancılara bazılarının Türklere yönelik olduğunu bildiğim için farklı dillerde atıyorum.

FPS test videolarında da oyun sesi duyulacak şekilde müzik sesini ayarlıyorum. Zaten bir sonraki videoda yine test videosu atmayı planlıyordum. Bu seferkine uğraşmayı düşünüyorum. Şu ekran kartı 30 Tested game 2024 gibisinden.

2-3 kanal açabilirsiniz hocam. Yüksek takipçili kanallara bakarsanız tek ya da benzer birkaç konuda video attıklarını görebilirsiniz.

2-3 kanal açabilirsiniz hocam. Yüksek takipçili kanallara bakarsanız tek ya da benzer birkaç konuda video attıklarını görebilirsiniz.
Gereksiz ama atmak istediğim videoları attığım bi kanal var ama yine de değerlendiririm. Bu arada müziklerin sesini telif atmasınlar diye kısıyorlar diye biliyorum.Benim öyle bir derdim yok.

Örneğin oyun içeriği vs. üretiyorsanız az/öz mantığıyla hiçbir yere varamazsınız. Çünkü sizin bu mecrada fazlasıyla rakipleriniz var, algoritma ona göre şekilleniyor. Yok ben eğitim tarzında içerikler üretiyorum, o zaman fena izlenmezsiniz ve önerilirsiniz. Çünkü bu kısımda oyun içeriği vs. bunlara kıyasla rakibiniz çok değil. Ayrıca kapak ve başlığa dikkat etmeniz elzemdir. İnsanlar kapağı ve başlığı dikkat çekici ya da ilgi çekici bulduğu zaman tıklamaya başlar. Son olarak trendleri takip etmeniz gerekiyor, eski gündemden veya eski oyundan örnek verirsek Outlast oyunundan video atarsanız ilgi çekmez. Çünkü miladı dolmuştur. Her neyse, Ruhi Çenet veya Enes Batur gibi içerik üreticisi değilseniz, lütfen az öz mantığından çıkınız. Bu yöntem küçük kanallarda yine eskiden işe yarardı ama YouTube eskisi gibi değil. Milyonlarca hatta belki milyarlarca insanların içerisinde olduğu bir platformdur. Düşünün siz uyuduğunuz zamanlarda bile YouTube bir çark edasıyla dönmeye/çalışmaya devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…