Enes Batur'u keşfettiğimden beri seven birisi değilim. Sanırsam bu cuma video atacakmış. Instagram'da 9K civarı engelli kullanıcı bulunuyor hesabımda. Özelleştirilmiş YouTube kullanarak kanalları engelliyorum. Birçok YouTuber'ı sevmiyor gibi bir şeyim. Kaybım var mı? Yok çünkü alternatifleri çıkıyor illa karşıma. Seyir zevkimin bir kısmını ekran görüntüsü ile anlatabilirim. Kısaca sevmediğim YouTuber'lar: Enes Batur, Tolunay Ören; böyle böyle gidiyor liste. Sizin sevmediğiniz YouTuber'lar var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
İmzanın hakkını vermişsin.
Beğendiğimi izliyorum gerisi umurumda değil.
Beğendiğimi izliyorum gerisi umurumda değil.
Enes Batur'u keşfettiğimden beri seven birisi değilim. Sanırsam bu cuma video atacakmış. Instagram'da 9K civarı engelli kullanıcı bulunuyor hesabımda. Özelleştirilmiş YouTube kullanarak kanalları engelliyorum. Birçok YouTuber'ı sevmiyor gibi bir şeyim. Kaybım var mı? Yok çünkü alternatifleri çıkıyor illa karşıma. Seyir zevkimin bir kısmını ekran görüntüsü ile anlatabilirim. Kısaca sevmediğim YouTuber'lar: Enes batur, tolunay ören; böyle böyle gidiyor liste. Sizin sevmediğiniz YouTuber'lar var mı?
Eki Görüntüle 232002
Hadi oyun oynayan, PUBG videosu çeken adamı anlarımda; neden Techolay gibi bir forumda takılıp YT'den Donanım Arşivi'ni engelledin?
termalmacun
Başarılı
Özelleştirilmiş YouTube dediğiniz nedir? Mesela ekran görüntüsündeki gibi istediğim kanalı abonelikten çıkmak için ne yapmam lazım.
Hadi oyun oynayan, PUBG videosu çeken adamı anlarımda; neden Techolay gibi bir forumda takılıp YT'den Donanım Arşivi'ni engelledin?
Görüntüye dikkatli bakmadın sanırım. Bunlar abone olduklarım. Techolay'a aboneyim ama alt kısımlarda. İsime göre sıralı abonelikler.
Özelleştirilmiş YouTube dediğiniz nedir? Mesela ekran görüntüsündeki gibi istediğim kanalı abonelikten çıkmak için ne yapmam lazım.
termalmacun
Başarılı
Abone yazıyormuş, resimlere baktım açıkçası.Görüntüye dikkatli bakmadın sanırım. Bunlar abone olduklarım. Techolay'a aboneyim ama alt kısımlarda. İsime göre sıralı abonelikler.
Açık kaynak. Ama bunun ismini vermem yasak bildiğim kadarıyla. Yasak değilse vereyim ismini.
termalmacun
Başarılı
Açık kaynak. Ama bunun ismini vermem yasak bildiğim kadarıyla. Yasak değilse vereyim ismini.
Baktım da yasakmış maalesef hocam.