Rehber YouTube'u daha modern gösterecek uzantı!

Eklenti güzel ancak ilk video sol tarafdaki barın altında kalıyor bunun acilen düzeltilmesi lazım. O sekmeyi kapatmak istemiyorum ama videolar altında bunu nasıl çözeriz?

Ben Yewtu.be kullanıyorum hocam. Bu eklenti RAM miktarini da arttiracaktir.

Bu gibi alternatif site ve scirpt eklentileri çok hocam. Kişinin zevkine kalmış açıkçası. Daha bunun gibi alternatif ve benzer konular yapacağım ileride.
Ayrıca, RAM kullanımında bir olumsuzluk görmedim kullandığım süre boyunca. Birden fazla sekme açanlara sorun olabilir.

Eklenti güzel ancak ilk video sol taraftaki barın altında kalıyor bunun acilen düzeltilmesi lazım. O sekmeyi kapatmak istemiyorum ama videolar altında bunu nasıl çözeriz?

Bu konu hakkında geliştirci ile mesajlaşmıştım. İleride getireceği güncellemeler ile bu soruna ek çözüm suncaktı. Açıkçası belki getirmiş bile olabilir. Çünkü 2 sürüm geldi en son kullandığım sürümün üstüne. Pek kullanmadığım için bakma ve araştırma zahmetine girmedim.

Maalesef getirmemiş. Son güncelleme 2 hafta önce galiba. Tam hakim değilim incelemeye ama sizin iletişimiz var ise sorar mısınız ne zaman gelecekmiş ben o tarihte kullanayım. İlk bakışta çok hoşuma gitse de bu şekilde kesinlikle kullanılabilir değil. Kaldırmak zorundayım.

Sorarım. Cevap verirse artık.
Bu arada bunun için 1-2 eklenti vardı. Yer işareti olarak kaydetmiştim ama silinmiş. Eğer bulursam sizi etiketlerim.

Yoksa diğer türlü ana sayfada iken 3 tane yatay çizgiye basmanız gerekiyor sürekli kapanması için.
Videoya girince zaten kayboluyor.

Çok güzelmiş, elinize sağlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…