YouTube kullanırken biraz olsun arayüzünü değiştirmek isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Daha önceden taslak olarak hazırlamıştım.

İlgili fotoğrafları kurulumun en sonuna koyacağım.

“Verilen bilgi geri alınamaz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bilgi zenginliktir.”

1 - İlk önce bu siteye gidip modu ZIP. uzantısı ile indiriyoruz:

2 - İndirdiğimiz dosya uzantısını ''klasör olarak ayıklıyoruz''

3- Fotoğrafta gördüğünüz ''Uzantıları yönet'' kısmına giriyoruz.

Adsız11.webp

4- ''Uzantıları Yönet'' kısmına gelince sağ üst tarafta, ''Geliştici modu'' kısmının tikini açıyoruz.

5- Gelelim bu uzantıyı artık kurmaya. Yine uzantıları yönet kısmındayken sol üst tarafta ''Paketlenmiş öğe yükle'' seçeneğine tıklıyoruz.

Resimde gördüğünüz gibi karışınıza ''dosya seçme'' ekranı geldiği zaman, klasörün içinde bulunan ''TubeBR'' klasörünü seçip ''Klasör Seç'' diyerek uzantıyı başarılı bir şekilde kurmuş oluyorsunuz.

1704279582578.webp

NOT: Firefox tarayıcıda da çalışıyor.

Gelelim uzantı ile ilgili fotoğraflara:

1704279729932.webp

1704279783993.webp

1704279811441.webp

Son düzenleme:
Aynen. Animasyon falan ekliyor. 1-2 kusuru var onlar olmasa bence güzel bir uzantı. Daha bunun gibi çok var. Discord, YouTube Music, Spotify, Google gibi.

Hocam Discord paylaşabilir misiniz? Bu arada bir bir uygulamalarım değişiyor :D ilk Safari gibi Edge daha sonra YouTube.

Ayrıca, Eğer videolarda gereksiz reklam, sponsor, gibi durumlar var ise otomatik atlıyor. Tabii bunun için kişilerin bunu eklemesi gerekiyor. Sonra global olarak gözüküyor atlama seçenekleri.

YouTube Revanced mantığı.

Örnek video:

Hocam Discord paylaşabilir misiniz? Bu arada bir bir uygulamalarım değişiyor :D ilk Safari gibi Edge daha sonra YouTube.

Discord gibi özel konuşma içerecek siteler paylaşmak yasak diye biliyorum hocam.

Bu gibi alternatif site ve scirpt eklentileri çok hocam. Kişinin zevkine kalmış açıkçası. Daha bunun gibi alternatif ve benzer konular yapacağım ileride.
Ayrıca, RAM kullanımında bir olumsuzluk görmedim kullandığım süre boyunca. Birden fazla sekme açanlara sorun olabilir.

1704287319188.webp

Hocam ustune gelince boyle bilgi veriyor. Karsilastirma yapabilir misiniz rica etsem.

Son düzenleme: