YouTube kullanırken biraz olsun arayüzünü değiştirmek isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Daha önceden taslak olarak hazırlamıştım.

İlgili fotoğrafları kurulumun en sonuna koyacağım.

“Verilen bilgi geri alınamaz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bilgi zenginliktir.”

1 - İlk önce bu siteye gidip modu ZIP. uzantısı ile indiriyoruz:

2 - İndirdiğimiz dosya uzantısını ''klasör olarak ayıklıyoruz''

3- Fotoğrafta gördüğünüz ''Uzantıları yönet'' kısmına giriyoruz.

Adsız11.webp

4- ''Uzantıları Yönet'' kısmına gelince sağ üst tarafta, ''Geliştici modu'' kısmının tikini açıyoruz.

5- Gelelim bu uzantıyı artık kurmaya. Yine uzantıları yönet kısmındayken sol üst tarafta ''Paketlenmiş öğe yükle'' seçeneğine tıklıyoruz.

Resimde gördüğünüz gibi karışınıza ''dosya seçme'' ekranı geldiği zaman, klasörün içinde bulunan ''TubeBR'' klasörünü seçip ''Klasör Seç'' diyerek uzantıyı başarılı bir şekilde kurmuş oluyorsunuz.

1704279582578.webp

NOT: Firefox tarayıcıda da çalışıyor.

Gelelim uzantı ile ilgili fotoğraflara:

1704279729932.webp

1704279783993.webp

1704279811441.webp

Son düzenleme:
YouTube kullanırken biraz olsun arayüzünü değiştirmek isteyenler için bir rehber hazırlamak istedim. Daha önceden taslak olarak hazırlamıştım.

İlgili fotoğrafları kurulumun en sonuna koyacağım.

“Verilen bilgi geri alınamaz. Bilgi paylaştıkça çoğalır, bilgi zenginliktir.”

1 - İlk önce bu siteye gidip modu ZIP. uzantısı ile indiriyoruz:

2 - İndirdiğimiz dosya uzantısını ''klasör olarak ayıklıyoruz''

3- Fotoğrafta gördüğünüz ''Uzantıları yönet'' kısmına giriyoruz.

Eki Görüntüle 6637

4- ''Uzantıları Yönet'' kısmına gelince sağ üst tarafta, ''Geliştici modu'' kısmının tikini açıyoruz.

5- Gelelim bu uzantıyı artık kurmaya. Yine uzantıları yönet kısmındayken sol üst tarafta ''Paketlenmiş öğe yükle'' seçeneğine tıklıyoruz.

Resimde gördüğünüz gibi karışınıza ''dosya seçme'' ekranı geldiği zaman, klasörün içinde bulunan ''TubeBR'' klasörünü seçip ''Klasör Seç'' diyerek uzantıyı başarılı bir şekilde kurmuş oluyorsunuz.

Eki Görüntüle 6638

NOT: Firefox tarayıcıda da çalışıyor.

Gelelim uzantı ile ilgili fotoğraflara:

Eki Görüntüle 6641

Eki Görüntüle 6643
Eki Görüntüle 6644
Akicilik ile ilgili bir sorun var mi?

Elinize sağlık güzel rehber olmuş. Hemen yükledim. Birkaç iyileştirme yapılabilir onun dışında çok iyi.

Akicilik ile ilgili bir sorun var mi?

Bende normal hocam. Eklenti yokken nasılsa eklenti varken de öyle. Kişinin zevkine kalmış tabii ki.

Elinize sağlık güzel rehber olmuş. Hemen yükledim. Birkaç iyileştirme yapılabilir onun dışında çok iyi.

Teşekkürler.

Geliştirici 2-3 haftada bir güncelliyor. Önceden daha kötüydü. Şu an çok olmasa bile optimize durumda.

Bende normal hocam. Eklenti yokken nasılsa eklenti varken de öyle. Kişinin zevkine kalmış tabii ki.

Teşekkürler.

Geliştirici 2-3 haftada bir güncelliyor. Önceden daha kötüydü. Şu an çok olmasa bile optimize durumda.

Vallahi optimizasyon konusunda bir sıkıntı çekmedim. Önceki ile tamamen aynı.