Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Bahsettiğim şey farklı bir alan olması değil. Dizi ve film izlemek için YouTube kullanmadınız mı hiç? Sınırsız izlemelik ve bilgi edinmelik eğlence içeriği varken sadece film ve dizi platformlarının yüksek fiyatlarda olması sizce parasını hak ediyor mu? Ben olaya hak ediş olarak bakıyorum. Spotify pek sevmem ama YouTube Music kısmı benim için tatmin edici bu benden bir artı mesela. Arka planda oynatma ve HD kalite. Reklamsız izleme keyifi... Ödediğim ücreti hak ediyor diyebiliyorum. Ücret ödediğimiz platformlar değişebilir ama objektif olarak günümüzde bu fiyata bu hizmeti veren bir platform var mı söyler misiniz?Diğer belirttiğiniz şeyler YouTube'dan farklı şeyler dizi film izleme platformları bambaşka bir alan.
İşte bahsettiğim şey bu! Ben neden ayrı ayrı para verecekken tek seferde YouTube'a para ödeyip hem reklamsız kullanıp hem müzik dinlemeyeyim ki? 60 TL oraya vereceğime 25-30 TL YouTube'a öderim.Spotify için genel çoğunluk her ay 60₺ para veriyor. Bu parayı YouTube'a verip hem reklamlardan kurtulabilir hem de fazlasıyla geniş bir müzik kütüphaneden yararlanılabilir.
Yıllı geçen süredir YouTube Premium kullanıyorum gayet kullanışlı. Bir gün tavuk dürüm ya da yarım ekmek yemeyip alınabiliyor.