Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
2 tane sorum olacak bu siteyle ilgili:
  • Telefon numarası vermek güvenilir mi?
  • Nays gibi bir kartla para çekilir mi? Yoksa banka kartı mı lazım?
Boş verin uğraşmaya değmez her ankette hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane sorum olacak bu siteyle ilgili:
  • Telefon numarası vermek güvenilir mi?
  • Nays gibi bir kartla para çekilir mi? Yoksa banka kartı mı lazım?
Boş verin uğraşmaya değmez her ankette hata veriyor.
ySense sanırım klasik anket para şeyleri falan, böyle sitelerin hepsi bana palavra gibi geliyor. Yapıyorsun satıyorsun bir güzel verilerini, 262627372 anket sonra 1 cent falan kazanıyorsun anca. Boş iş.

Ysense sanırım klasik anket para şeyleri falan, böyle sitelerin hepsi bana palavra gibi geliyor. Yapıyorsun satıyorsun bir güzel verilerini, 262627372 anket sonra 1 cent falan kazanıyorsun anca. Boş iş.

50 dolar kazanan varda her ankette hata vermesinden dolayı gıcık oldum kapattım hesabı. Numarayı da vermiştim konu çok geç onaylandı diye.

50 dolar kazanan varda her ankette hata vermesinden dolayı gıcık oldum kapattım hesabı. Numarayı da vermiştim konu çok geç onaylandı diye.
Abi o 50 dolar kazanan hayatsız falandır, bir biz kazanamıyoruz bu 50 dolarları sanırım. Hayat madem bu kadar kolay ya.

Abi o 50 dolar kazanan hayatsız falandır, bir biz kazanamıyoruz bu 50 dolarları sanırım. Hayat madem bu kadar kolay ya.

Toloka'dan 200dolar civarı kazanan bir arkadaşım vardı. YouTube üzerinde çoğu dilde anketlerin cevapları var mış. Birkaç hesaptan yapıyordu. Biraz gözü açık biriyseniz oluyor aslında.