Rehber YSF’s PSU Tier List – Alfa Sürümü Yayında

PSU 1.5 yaşını geçti hocam, hatta 2 yaşına bile girmiş olmuş olabilir. 12V 5V 3V kanallarında hiç düşüş olmadı, cayır cayır çalışıyor.

PSU 1.5 yaşını geçti hocam, hatta 2 yaşına bile girmiş olmuş olabilir. 12V 5V 3V kanallarında hiç düşüş olmadı, cayır cayır çalışıyor.
Aynı kapasitörler Turbox'da da var ondan dedim. Ondakiler 2 yılı geçmeden patladı.

Turbox:

Zalman:

Olabilir. İç kısımlarının fotoğraflarını eklemek daha mantıklı olur gibi geldi bana ama listenin yapısını komple değiştirmek de lazım. Bu şekilde çok saçma duruyor çünkü.
İç yapıyı kimse anlamayacaktır, bize anlamlı genele boş kalır. Ona bakarak kalite yorumu yapabilecek adam sınırlı, formattan dolayı boyut sorunu da cabası.

İç yapıyı kimse anlamayacaktır, bize anlamlı genele boş kalır. Ona bakarak kalite yorumu yapabilecek adam sınırlı, formattan dolayı boyut sorunu da cabası.
Aslında biraz da iç kısmını merak edenler olur diye böyle söyledim. Ben şahsen iç kısımla ilgili bilgi ararken sürekli garip garip sitelere girmek zorunda kalıyorum. En azından biri direkt burada görsün istedim.

@The Man From Earth

Daha özgün oldu gibi. @Andar Han siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Son düzenleme:
Daha özgün oldu gibi. @Andar Han siz ne düşünüyorsunuz hocam?

Daha hoş olmuş, ikincil hatlar için amper/watt kısmında W'yi atlamışsınız amper yeterli gerçi, bir de üretici sütunu yanına platform eklenebilir. İç yapı ayrıntısı ise gayet ekstra puan kazandırır.

Daha hoş olmuş, ikincil hatlar için amper/watt kısmında W'yi atlamışsınız, bir de üretici sütunu yanına platform eklenebilir. İç yapı ayrıntısı ise gayet ekstra puan kazandırır.
Evet, o kısımları görmemişim hocam teşekkürler.

Evet, o kısımları görmemişim hocam teşekkürler.

Kişisel olarak beklentim gayet üst düzeyde ve tamamladığınızda iç piyasadaki PSU'lar için başucu bir kaynak olacağı zannındayım. Çabanız için ayrıca teşekkürler.

Rampage, Gamepower, Everest, İzoly ve Turbox'da rehbere gelir mi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…