360 Hz olarak düşündüğüm 2 monitörden biriydi.
Detaylar
Kim cevapladı?Daha iyi modeller var. Bazı kusurları var bu modelin.
Anladım. MSI için yorumun nedir hocam?Daha iyi modeller var. Bazı kusurları var bu modelin.
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'da, Dell'de bulunan zorunlu parlaklık limitleyici yok, bu yüzden ani flaşlarla gözü yormuyor. sRGB modunda doğru gamayı kullandığı için sRGB modu soluk değil, Dell'de ise yanlış gama kullanmasından ötürü soluk. MSI gerçek HDMI 2.1 kullanıyor, Dell ise 2.1 adı altında 2.0 kullanıyor. Dell'de fan var, MSI'da fan yerine pasif soğutma var. Kulağını monitöre dayasan bile ses yapmıyor. MSI'da ayrıca BFI var, Dell'de yok. Ayrıca MSI'ın parlaklığı daha yüksek. Oldukça iyi monitör yani. (servis hariç)
MSI da Dell de bulunan zorunlu parlaklık limitleyici yok, bu yüzden ani flaşlarla gözü yormuyor. sRGB modunda doğru gamayı kullandığı için sRGB modu soluk değil, Dell de ise yanlış gama kullanmasından ötürü soluk. MSI gerçek HDMI 2.1 kullanıyor, Dell ise 2.1 adı altında 2.0 kullanıyor. Dell de fan var, MSI da fan yerine pasif soğutma var. Kulağını monitöre dayasan bile ses yapmıyor. MSI da ayrıca bfı var, Dell de yok. Ayrıca MSI'ın parlaklığı daha yüksek. Oldukça iyi monitör yani (servis hariç)
Bir de tam glossy diye bu seçimi yaptım. OLED alıyosan mat o parlaklığı sana vermiyor. Ben bu monitörde HDMI mı DP mi kullanacağım hocam? CS oynuyor musun rank nedir?
Bir de tam glossy diye bu seçimi yaptım. OLED alıyosan mat o parlaklığı sana vermiyor. Ben bu monitörde HDMI mı DP mi kullanacağım hocam? CS oynuyor musun rank nedir?
HDMI 2.1 bant genişliğini daha yüksek ama pek bir fark olacağını sanmam. DP daha stabil. CS oynamıyorum, nadiren Valorant oynuyorum, Max gördüğüm rank immortal ve yücelik.
HDMI 2.1 bant genişliğini daha yüksek ama pek bir fakr olacağını sanmam. DP daha stabil. CS oynamıyorum nadiren Valorant oynuyorum, Max gördüğüm rank immortal ve yücelik.
Bende Valorant yok, CS var. Teşekkürler ilgin için iyi akşamlar.
CS de oynadım ama rankım yok orada, casual girdim biraz. 20-30 saat falan oynamısımdır, sorun yaşamadım. İyi akşamlar.Bende Valorant yok, CS var. Teşekkürler ilgin için iyi akşamlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet