Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Monitörün bir tazeleme hızı aralığı vardır. O tazeleme hızı aralığının alt limitinin de altına düşersiniz sorun olabilir. Fakat o aralığın içinde olduğunuz sürece herhangi bir sorun olmaması lazım.
Monitörün bir tazeleme hızı aralığı vardır. O tazeleme hızı aralığının alt limitinin de altına düşersiniz sorun olabilir. Fakat o aralığın içinde olduğunuz sürece herhangi bir sorun olmaması lazım.
- Makaleler
- 50
360 Hz zaten 360 FPS'ye kadar olan FPS değerini gösterebileceği anlamına gelir. İlla tam 360 FPS almana gerek yok. Örneğin 360 Hz monitör ile 240 Hz monitör arasındaki farkı 240-360 FPS aralığında hissedersin.
Bandırmalı1965
Uzman
360 Hz monitör almak istiyorum ama oynadığım oyunda çoğu zaman 360 FPS alamıyorum. FPS, Hz'den düşük olunca takılma veya kasma gibi şeyler olur mu?
Genellikle 48-360Hz aralığı var o aralıkta olduğu sürece yırtılma olmaz diye biliyorum tabii en az FreeSync Premium veya G-Sync monitör olması gerek bu özellik için LFC gerekiyor.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-