Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.
Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.
Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.
Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, ancak yine stok yok. Ha olsa da alinir mi, ben almazdım şahsen.
TF-8 alip geçin. Hydronaut da kalmamış stokta çünkü. Teknobiyotik disinda bir yerden de almayın Grizzly'leri.
Thermalright TF-7 ve 8 iş görür. EX modeli var ama o pumpout yapabilir. Hem uzun ömürlü olsun hem de saglam iletkenlik olsun derseniz TF-8 derim. Fiyat olarak cok uyguna en ust duzey macunlara kafa tutuyor.
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, ancak yine stok yok. Ha olsa da alınır mı? Ben almazdım şahsen.
TF-8 alip geçin. Hydronaut da kalmamış stokta çünkü. Teknobiyotik disinda bir yerden de almayın Grizzly'leri.
Thermalright TF-7 ve 8 iş görür. Ex modeli var ama o pumpout yapabilir. Hem uzun ömürlü olsun hem de saglam iletkenlik olsun derseniz TF-8 derim. Fiyat olarak cok uyguna en ust duzey macunlara kafa tutuyor.