Yüksek kaliteli termal macun

witicieen

Yetkin
Merhaba yüksek kaliteli termal macun önerisi yapabilir misiniz?

İşlemcim Ryzen 7 5800X3D.

Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.

Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Noctua marka termal macunları şiddetle tavsiye ederim. Ömrü 5 yıl ve üzeri. Bilen bilir Noctua uzun ömürlü ve stabil ürün üretir.

Daha üst en üst model bir termal macun önerisi yapabilir misin ücreti önemli değil.

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, ancak yine stok yok. Ha olsa da alinir mi, ben almazdım şahsen.

TF-8 alip geçin. Hydronaut da kalmamış stokta çünkü. Teknobiyotik disinda bir yerden de almayın Grizzly'leri.

Thermalright TF-7 ve 8 iş görür. EX modeli var ama o pumpout yapabilir. Hem uzun ömürlü olsun hem de saglam iletkenlik olsun derseniz TF-8 derim. Fiyat olarak cok uyguna en ust duzey macunlara kafa tutuyor.

Noctua marka termal macunları şiddetle tavsiye ederim. Ömrü 5 yıl ve üzeri. Bilen bilir Noctua uzun ömürlü ve stabil ürün üretir.

Şimdi dostlar hangisini alayım anlamadım o zaman 2 termal macunu da sipariş vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…