Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.
Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.
Fiyati ne yazık ki uçmuş. Thermalright TF-9 bakabilirsin diyecektim stokta kalmamış. Bildiğimiz TF-7 uygun olur lakin sürmesi biraz zor. Spatulayla iyice yaymak gerekli.
witicieen
Yetkin
Hydronaut öneririm kesinlikle. Pump out riski yok, değerleri cok iyi. i9-12900K 5.3GHz OC'li sekilde kullanıyorum.
Bundan mı bahsediyorsunuz?
DarthGorsoy
Bilgin
Satıcı güvenilir mi bilgim yok ayrıca o fiyata değmez. Bunlara bakınız:
Thermalright TF7 2g Termal Macun
Thermalright uzun zamandır yüksek performanslı termal macun geliştirmeye kendini adamıştır
TF-8 guzel görünüyor.
witicieen
Yetkin
Satıcı güvenilir mi bilgim yok ayrıca o fiyata değmez. Bunlara bakınız:
![]()
Thermalright TF7 2g Termal Macun
Thermalright uzun zamandır yüksek performanslı termal macun geliştirmeye kendini adamıştırwww.gaming.gen.tr
TF-8 guzel görünüyor.
Daha üst en üst model bir termal macun önerisi yapabilir misin ücreti önemli değil.
- Makaleler
- 5
Çok bir şey fark etmeyecek. TF7 alabilirsiniz.Daha üst en üst model bir termal macun önerisi yapabilir misin ücreti önemli değil.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Daha üst en üst model bir termal macun önerisi yapabilir misin ücreti önemli değil.
Tecrubeniz varsa sivi metal uygulayin daha yukarisini istiyorsaniz.
DarthGorsoy
Bilgin
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, ancak yine stok yok. Ha olsa da alinir mi, ben almazdım şahsen.
TF-8 alip geçin. Hydronaut da kalmamış stokta çünkü. Teknobiyotik disinda bir yerden de almayın Grizzly'leri.
Thermalright TF-7 ve 8 iş görür. EX modeli var ama o pumpout yapabilir. Hem uzun ömürlü olsun hem de saglam iletkenlik olsun derseniz TF-8 derim. Fiyat olarak cok uyguna en ust duzey macunlara kafa tutuyor.
witicieen
Yetkin
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme, ancak yine stok yok. Ha olsa da alınır mı? Ben almazdım şahsen.
TF-8 alip geçin. Hydronaut da kalmamış stokta çünkü. Teknobiyotik disinda bir yerden de almayın Grizzly'leri.
Thermalright TF-7 ve 8 iş görür. Ex modeli var ama o pumpout yapabilir. Hem uzun ömürlü olsun hem de saglam iletkenlik olsun derseniz TF-8 derim. Fiyat olarak cok uyguna en ust duzey macunlara kafa tutuyor.
Noctua marka termal macunları şiddetle tavsiye ederim. Ömrü 5 yıl ve üzeri. Bilen bilir Noctua uzun ömürlü ve stabil ürün üretir.
Şimdi dostlar hangisini alayım anlamadım o zaman 2 termal macunu da sipariş vereyim.