Aynen başka bi yerde bir sürü insan ardı ardına "sürattan sms geldi" diyor bakalım bize de gelir umarımBiraz sıkıştırmamla birlikte benimkisi şu an Sürat kargoya verildi arkadaşlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Quern
Çalışkan
hocam tam olarak nereyi sıkıştırdınız yunexpress maillere cevap vermiyor yardımcı olabilirseniz bende yapayımBiraz sıkıştırmamla birlikte benimkisi şu an Sürat kargoya verildi arkadaşlar.
sizinki ile benimki aynı gün aynı saatte takılma gösteriyor çünkü 27 haziran saat 11.57hocam tam olarak nereyi sıkıştırdınız yunexpress maillere cevap vermiyor yardımcı olabilirseniz bende yapayım
hocam tam olarak nereyi sıkıştırdınız yunexpress maillere cevap vermiyor yardımcı olabilirseniz bende yapayım
sizinki ile benimki aynı gün aynı saatte takılma gösteriyor çünkü 27 haziran saat 11.57
Shenzhenaudio'ya para iadesi istediğimi söyledim.
birkanoztrk
Uzman
Teslim almazsanız iade mi edeceksiniz hocamÜrünüm gümrükten çıkmış biraz geç oldu ama benim için. Başka kargo firması ile yeni bir ürün sipariş etmiştim. Şu saatten sonra artık gelmese de olur. Teslim almayacağım.
Synth
Çalışkan
Evet hocam. Benim ürünüm JLCPCB firmasından bir PCB siparişi. Kendilerine de zaten söyledim, ürün bana ulaşmıyor dedim, ayın 25 ine kadar teslim edilmezse iade gerçekleştirelim dediler. Kabul ettim. Bugün kendilerine mail attım iademi bekliyorum. Daha kargo da gelmedi zaten dağıtımda hala.
Quern
Çalışkan
hocam kargonuz elinize ulaştı mı
Maalesef henüz sürat kargo almadı bile. 1 haftadır ekran görüntüsündeki gibi yatıyor
Quern
Çalışkan
Benimkide aynı şekilde hiçbir gelişme yok.Maalesef henüz sürat kargo almadı bile. 1 haftadır ekran görüntüsündeki gibi yatıyor