"Customs released" yazıyor ama di mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Quern
Çalışkan
Evet en son yazı o.
Valla Bursa'dan kalkıp gümrüğe gitmeyi planlıyordum cumartesi ama 1800 lira yol parasını gördüm oturdum aşşaa
Nabalım sürat'ın vicdanına kaldık
Quern
Çalışkan
Maalesef öyle, değişme olursa yazarım burayaValla Bursa'dan kalkıp gümrüğe gitmeyi planlıyordum cumartesi ama 1800 lira yol parasını gördüm oturdum aşşaa
Hocam gümrük gözetimi şu an böyle bende sizde durum neValla Bursa'dan kalkıp gümrüğe gitmeyi planlıyordum cumartesi ama 1800 lira yol parasını gördüm oturdum aşşaa
Son düzenleme:
Evet ne yazık ki bende ve pakedi haftalardır alınmayan birkaç kişide daha gümrük gözetiminde...Maalesef öyle, değişme olursa yazarım buraya
Hocam gümrük gözetimi şu an böyle bende sizde durum ne
Ben aldığım yere (joytoy) yazdım yenisini göndermeye ikna oldular sonunda. Dedim yunexpress olmasın da nasıl olursa olsun. Bakalım gönderecekler bir şekilde.
Quern
Çalışkan
Serbest bırakılınca sorun çözüldü sanmıştımda yanılmışım elimize ulaşmıcak gibi neyseki whatgeekte benim siparisimi yeniden düzenlenmişti.Evet ne yazık ki bende ve pakedi haftalardır alınmayan birkaç kişide daha gümrük gözetiminde...
Ben aldığım yere (joytoy) yazdım yenisini göndermeye ikna oldular sonunda. Dedim yunexpress olmasın da nasıl olursa olsun. Bakalım gönderecekler bir şekilde.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-