- Makaleler
- 23
30 Euro'yu geçmeyecek bir ürün alacağım. Hangi ülkeden sipariş vermeliyim?
ABD'den kaç günde geldi hocam? Ben baktım tahmini 31 Aralık ile 23 ocak olarak gösteriyor.Satıcısı Amazon olan ve Türkiye'ye kargolama yapan herhangi bir yerden sipariş verebilirsiniz. Hollanda, Fransa, ABD, İngiltere gibi birçok ülkeden ürün satın aldım bir sorun yaşamadım.
ABD'den kaç günde geldi hocam? Ben baktım tahmini 31 Aralık ile 23 Ocak olarak gösteriyor.
30 Euro'yu geçmeyecek bir ürün alacağım. Hangi ülkeden sipariş vermeliyim?
Peki ödemeyi kapıda yaptığınızda belirtilen ücretin dışında vergi çıktı mı?Almanya'dan siparişim oldu bu zamana kadar. Sorun da yaşamadım 5 günde elimdeydi sipariş verdikten yarım saat sonra kargoya teslim etmişlerdi.
Peki ödemeyi kapıda yaptığınızda belirtilen ücretin dışında vergi çıktı mı?Almanya'dan siparişim oldu bu zamana kadar. Sorun da yaşamadım 5 günde elimdeydi sipariş verdikten yarım saat sonra kargoya teslim etmişlerdi.
Peki ödemeyi kapıda yaptığınızda belirtilen ücretin dışında vergi çıktı mı?
Peki ödemeyi kapıda yaptığınızda belirtilen ücretin dışında vergi çıktı mı?
Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz.Yok hocam Amazon'da öyle bir şey olmaz.
Zaten yeni yönetmeliğe uygun olmayan ürünleri de satıştan kaldırıyorlar anında. Bu 30 euro sınırına kargo ücreti de dahil oldu ya ondan bahsediyorum.
ABD'den kaç günde geldi hocam? Ben baktım tahmini 31 Aralık ile 23 Ocak olarak gösteriyor.