aliozansoy06
Çalışkan
Yurt dışı Pixel 9 almak istiyorum, telefoncularda bulamadım. Sarı site güvenli midir?
telefonuma tüy kondurmayam biriyim hocam, oyun için en fazla pes/cops giren biriyim zaten bilgisayarım var. alma amacım tasarım ve kamera. s23'ten geçeceğim için batarya en önemli önceliğim. vivolar kadar ekran süresi istemiyorum, s23'ten uzun olsun yeterGüzel alet ama Tensor sıkıntı ya... Kullanım amacınız nedir? Ayrıca donanımsal bir sorun olduğunda ne servis bulabilirsiniz ne de yedek parça. Bunları göz önünde bulundurun.
birinci ilanı düşünüyordum ankarada olduğum için. fiyatı diğerlerine nazaran ucuz arayıp sordum tertemiz kayıtlı dedi.Örnek alabileceğiniz ilanlar. Param Güvende ile alın mutlaka.
Birinci ilanı düşünüyordum Ankara'da olduğum için. Fiyatı diğerlerine nazaran ucuz arayıp sordum tertemiz kayıtlı dedi.
işlemci 8 gen 1 ila 8+ gen 1 civarı. hatta reddit'te s22'den geçen birisi s22'den kat kat iyi oyun performansı olduğunu söyledi, ki en ağır oyunum cops zaten.Kamerası, malzeme kalitesi ve yazılımı çok iyi. Ama işlemcisi zayıf işte.
İşlemci 8 gen 1 ila 8+ gen 1 civarı. Hatta Reddit'te S22'den geçen birisi S22'den kat kat iyi oyun performansı olduğunu söyledi, ki en ağır oyunum cops zaten.