Makaleler
4
Yurt dışı iPhone 14 Pro'ya orijinal batarya taktırmak istiyoruz, veya çok uygun ise kaliteli yan sanayi batarya. İşçiliği güzel ve fiyatı uygun servis öneriniz var mıdır İstanbul içi?

Muhtemelen farkındasın ve zaten o yüzden bu konuyu yurt dışı olduğunu belirterek açtın ama bilmiyorsan diye söyleyeyim. Yurt dışı iPhone'lara resmi Apple mağazaları ve Gürgençler servis sunmuyor.

Onun dışında tavsiye edebileceğim bir şey yok. Diğer arkadaşlar yardımcı olur.

Apple servisinden yedek parça olarak orijinal batarya al. Güvenilir serviste montajını yaptır. (Yedek Parça Satışı Varsa)

Apple servisinden yedek parça olarak orijinal batarya al. Güvenilir serviste montajını yaptır. (Yedek Parça Satışı Varsa)

Bildiğim kadarı ile amerika cihazlarının bataryası ile tr&avrupa cihazlarının farklı. Servisin elinde orijinal batarya var mıdırki yurt dışı?

Yeterli ekipmanın varsa kendin yap. Androidlerle arasındaki tek fark ekrandan sökülmesi, ekran vidalarını söktükden sonra ekranı hızlı çekme yeterli. Çok da zor bir şey değil.

Ekipman ve el yatkınlığı varda işçiliğim berbat denebilecek düzeyde. Evdeki eski telefonların ekranını ve bataryasını değiştirdim, ikisinin de ekranı tam oturmadı ve yapıştırıcı taştı yanlarından. 14 Pro'ya dokunmaktan çekiniyorum elimde kalır diye.

Ekipman ve el yatkınlığı varda işçiliğim berbat denebilecek düzeyde. Evdeki eski telefonların ekranını ve bataryasını değiştirdim, ikisinin de ekranı tam oturmadı ve yapıştırıcı taştı yanlarından. 14 Pro'ya dokunmaktan çekiniyorum elimde kalır diye.

Yapıştırıcı olarak bally kullanıyorsan dışta kalanlar en ufak sürtünmede zaten kalkıyor. Başka bir şey kullanıyorsan zaten riskli iş yaparsın. İphoneların ekran çıtaları kasaya vidalı olduğu için bombeli kalma ihtimali daha düşük. Yapamayacağını düşünüyorsan yapma tabii ama işçiliğe para verme derim.