Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 2 Nisan 2025 #11 LuisB4y dedi: 3uTools diye bir uygulama var mış hocam onda kesin çıkıyormuş sanırsam yanımda Laptop götürüp kontrol etmeyi de düşünüyorum teşekkür ederim. Bende Adanada yaşıyorum bu arada tanıdığınız mevcut mu güvenilir? Genişletmek için tıkla... Adana tehlikeli direk hocam.
LuisB4y dedi: 3uTools diye bir uygulama var mış hocam onda kesin çıkıyormuş sanırsam yanımda Laptop götürüp kontrol etmeyi de düşünüyorum teşekkür ederim. Bende Adanada yaşıyorum bu arada tanıdığınız mevcut mu güvenilir? Genişletmek için tıkla... Adana tehlikeli direk hocam.
KS KS L LuisB4y Çalışkan Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 79 Beğeniler 32 2 Nisan 2025 #12 zelsy1903 dedi: Adana tehlikeli direk hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle
Z zelsy1903 Becerikli Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 331 Beğeniler 135 Yer Diyarbakır 2 Nisan 2025 #13 LuisB4y dedi: Biraz öyle Genişletmek için tıkla... Bence hürriyet mahallesinden alın, sıpsıfıt orijinal olur. (!)
LuisB4y dedi: Biraz öyle Genişletmek için tıkla... Bence hürriyet mahallesinden alın, sıpsıfıt orijinal olur. (!)
KS KS L LuisB4y Çalışkan Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 79 Beğeniler 32 2 Nisan 2025 #14 zelsy1903 dedi: Bence hürriyet mahallesinden alın, sıpsıfıt orijinal olur. (!) Genişletmek için tıkla... Yüreğir`den alayım diyordum oraya da bir uğrarım ya kaliteli malları var mış.
zelsy1903 dedi: Bence hürriyet mahallesinden alın, sıpsıfıt orijinal olur. (!) Genişletmek için tıkla... Yüreğir`den alayım diyordum oraya da bir uğrarım ya kaliteli malları var mış.