nisaa 8
Üstün
- Makaleler
- 3
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 50.000 TL'ye 256 GB iPhone 15 Pro satın aldım. Cihazın geçmişini de satıcıdan detaylı şekilde öğrendim.
Telefon 2024 yılında Türk Telekom bayisinden TR cihazı olarak ilk çıktığında satın alınmış. Kutu ve faturası mevcut.
Cihazda iki işlem yapılmış:
Sizce param güvende mi, yoksa 53.000 TL'ye yalnızca orijinal arka cam ve orijinal batarya değişimi bulunan 256 GB iPhone 15 Pro almak mantıklı bir tercih olmuş mu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Umarım fiyatı normaldir çünkü piyasasını bilmeden aldım.
Bugün 50.000 TL'ye 256 GB iPhone 15 Pro satın aldım. Cihazın geçmişini de satıcıdan detaylı şekilde öğrendim.
Telefon 2024 yılında Türk Telekom bayisinden TR cihazı olarak ilk çıktığında satın alınmış. Kutu ve faturası mevcut.
Cihazda iki işlem yapılmış:
- Arka cam değişimi: Satıcının anlattığına göre telefon bir konserde insan boyu yüksekliğinden düşmüş. İlk anda titanyum çerçeveye yakın bölgede iğne ucu kadar bir hasar oluşmuş. Yaklaşık 2 saat sonra gerilim nedeniyle arka camın tamamı çatlamış. Ardından yetkili serviste orijinal Apple arka camıyla değişim yapılmış.
- Batarya değişimi: Yaklaşık 2 yıllık yoğun kullanım sonucunda pil sağlığı %80'in altına düştüğü için orijinal Apple bataryasıyla değişim yapılmış. Şu an pil sağlığı %100 ve cihaz içinde batarya orijinal olarak görünüyor.
Sizce param güvende mi, yoksa 53.000 TL'ye yalnızca orijinal arka cam ve orijinal batarya değişimi bulunan 256 GB iPhone 15 Pro almak mantıklı bir tercih olmuş mu? Görüşlerinizi merak ediyorum. Umarım fiyatı normaldir çünkü piyasasını bilmeden aldım.