arda24142 13

Uzman
Yurt dışı PS5 düşünüyorum, öğrenciyim, staj paramla alacağım da İngiltere'de bir arkadaş varmış. Mantıklı mıdır, bir eksisi var mı TR'ye göre?

Neden alınmasın. Kayıt derdi yok, bir şeyi yok. Hem de yarı yarıya fiyatları buraya göre. Ben PS5 Pro düşünüyorum yurt dışı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti süreci sıkıntı olur diyenler olmuş. Arkadaşım Belçika'dan getirdi, gece fişte bırakmış elektrik gidince ana kartı yanmış. Ümitsiz bir şekilde servise götürdü sıfır cihaz verdiler. Biraz da şans işi olabilir tabi ki dikkat etmek lazım. Kolay kolay bozulmaz merak etmeyin.

Donusturucuyle kullanirsiniz, onun disinda bir eksisi olmaz. Garanti sureci zor olur ek olarak ama zaten PS5 kolay kolay bozulan bir alet degil. Ben de İngiltere'den aldigim PS5 Slim'i Türkiye'de sikintisiz kullanıyorum dönüştürücü ile.

Kaça geldi kanka.

Garanti süreci sıkıntı olur diyenler olmuş. Arkadaşım Belçika'dan getirdi, gece fişte bırakmış elektrik gidince anakartı yanmış. Ümitsiz bir şekilde servise götürdü sıfır cihaz verdiler. Biraz da şans işi olabilir tabii ki dikkat etmek lazım. Kolay kolay bozulmaz merak etmeyin.

Bozulmaz ya garanti derdim yok ki olmazsa ikinci el alacağım.

Donusturucuyle kullanirsiniz, onun disinda bir eksisi olmaz. Garanti sureci zor olur ek olarak ama zaten PS5 kolay kolay bozulan bir alet degil. Ben de İngiltere'den aldigim PS5 Slim'i Türkiye'de sikintisiz kullanıyorum dönüştürücü ile.

Bir arkadaşla konuşuyorumda İngiltere'de kuzeni varmış ondan getittireceğim ucuza geliyorsa 23 24'e gelirse tek kol dijital falan olur.

@arda24142, 8.000 TL'ye aldim ben zamaninda hediye cekiyle.

1784491319534.webp