Ben istiyorum abi para almıyorsun sanırımArkadaşlar bugün İspanya’ya gidiyorum ve gitmişken bir elektronik ürün alabilirim. PS5 isteyen varsa Slim standart sürüm 15K’ya gelebiliyor. Düşünen varsa belirtsin, bir tane getirme hakkım var.
Detaylar
Kim cevapladı?Hala görüştüğüm ve sevdiğim bir arkadaşım ama yurt dışından bir sipariş verince üstüne de biraz para vermesi gerektiğini bilmiyorHangi arkadaş çok merak ettim, maziye karışanlardan mı yoksa?
Hangi il?
mr.esat
Üstün
Sağlık olsun, garip bir ikilem. Reddetsen ayrı dert, kabul etsen ayrı dert. Kolay gelsinHala görüştüğüm ve sevdiğim bir arkadaşım ama yurt dışından bir sipariş verince üstüne de biraz para vermesi gerektiğini bilmiyor![]()
Üretici Sony bile bedavaya veremiyor
- Makaleler
- 7
İspanya'ya gezi için mi gittin?
Lansman var AOC. Videolar gelir.
mr.esat
Üstün
Kardeşim sen benim dostumsun hadi 3000 kilometre öteden yol masrafı olmadan bana bir PS5 getiriver
Recep abi hazır mesajlarımı okuyorken ufak bir soru sorayım.
Podcast tarzı sohbetimsi videolar gelecek mi kanala? Aslında hem üretmesi kolay, hem uzun hem de izlenen içerikler olur. İşini öğretmek gibi olmasın tâbi ama belki fikir olur diye dedim.
Böyle bir plan var ama isim önerisi lazım.Podcast tarzı sohbetimsi videolar gelecek mi kanala? Aslında hem üretmesi kolay, hem uzun hem de izlenen içerikler olur. İşini öğretmek gibi olmasın tâbi ama belki fikir olur diye dedim.
mr.esat
Üstün
Aşırı basit kaçacak ama "Techocast" gayet sade ve isme özgün diye düşünüyorum. Öneri konusu açmak tâbi daha sağlıklı olur.
Ankara.Hala görüştüğüm ve sevdiğim bir arkadaşım ama yurt dışından bir sipariş verince üstüne de biraz para vermesi gerektiğini bilmiyor
Hangi il?
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-