Arkadaşlar elimde yurt dışı olan ve iki kamera lensinde ufak çizik olan S25 Ultra var, malum kapanmasına 3 ay kaldı ve aklımda kayıtlı Pixel 9 Pro ile takaslamak var, sizce üstüne 4-5k verip Pixel 9 Pro ile takaslamaya değer mi, çok özelliklerden kısmış olur muyum?
Telefonu kullanım amacım %60 sosyal medya, %35 kamera, %5 de oyun.
Arkadaşlar elimde yurt dışı olan ve iki kamera lensinde ufak çizik olan S25 Ultra var, malum kapanmasına 3 ay kaldı ve aklımda kayıtlı pixel 9 Pro ile takaslamak var, sizce üstüne 4-5k verip pixel 9 Pro ile takaslamaya değer mi, çok özelliklerden kısmış olur muyum?
Telefonu kullanım amacım %60 sosyal medya, %35 kamera, %5 de oyun.
Hocam 8 ay ile uğraşmak istemiyorum artık, niyetimde S25 Ultra'yı verip bir daha IMEI falan problemi olmadan kullanayım demiştim yoksa fosil Xperia'cılardanım M4 Aqua diye modeli kullanmıştım Türkiye'de daha varlarken.
Xperia M2 Aqua var bende de duruyor hala yeni Redmi'lerden güzel çekiyor.
Sony'de IMEI kaydı yok o sıkıntı, ama eğer cihazı sağlam bir kılıf ve kırılmaz ekran ile koruyacaksanız Pixel alabilirsiniz. TR içinde eskidiği zaman pil değişimini yapıyorlar sadece ekran falan yok. Telefonu aşırı sertçe düşürmediğiniz sürece sorunsuz kullanırsınız.