N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar elimde yurt dışı olan ve iki kamera lensinde ufak çizik olan S25 Ultra var, malum kapanmasına 3 ay kaldı ve aklımda kayıtlı Pixel 9 Pro ile takaslamak var, sizce üstüne 4-5k verip Pixel 9 Pro ile takaslamaya değer mi, çok özelliklerden kısmış olur muyum?

Telefonu kullanım amacım %60 sosyal medya, %35 kamera, %5 de oyun.

Arkadaşlar elimde yurt dışı olan ve iki kamera lensinde ufak çizik olan S25 Ultra var, malum kapanmasına 3 ay kaldı ve aklımda kayıtlı pixel 9 Pro ile takaslamak var, sizce üstüne 4-5k verip pixel 9 Pro ile takaslamaya değer mi, çok özelliklerden kısmış olur muyum?

Telefonu kullanım amacım %60 sosyal medya, %35 kamera, %5 de oyun.

Pixel ile takaslanmaz. Yedek parça sorunu var tensor çipi vs bence başka seçeneklere bakın.

Ana cihaz olarak da kullanılır ama yedek parçası olsaydı. Olmadığı için önermiyorum yoksa kullanılır ya.
Ben de yedek parçası olmadığından ana cihaz olarak kullanılmaz demiştim. Ekran kırılsa Çin'den bile getiremez parçasını. Sokmazlar gümrükten :D

Google Pixel alınabiliyor ise bari Sony Xperia 1 Mark 6 alın da hakkını verin @N3F3S

Ben de yedek parçası olmadığından ana cihaz olarak kullanılmaz demiştim. Ekran kırılsa Çin'den bile getiremez parçasını. Sokmazlar gümrükten :D

Google Pixel alınabiliyor ise bari Sony Xperia 1 Mark 6 alın da hakkını verin @N3F3S
Hocam 8 ay ile uğraşmak istemiyorum artık, niyetimde S25 Ultra'yı verip bir daha IMEI falan problemi olmadan kullanayım demiştim yoksa fosil Xperia'cılardanım M4 Aqua diye modeli kullanmıştım Türkiye'de daha varlarken.

Google Pixel alınabiliyor ise bari Sony Xperia 1 mark 6 alın da hakkını verin @N3F3S

Yedek parça sorun değilse bence de Sony daha mantıklı. Hem çip yönünden hem marka yönünden.

yoksa fosil Xperia'cılardanım M4 Aqua diye modeli kullanmıştım Türkiye'de daha varlarken.
Xperia M2 Aqua var bende de duruyor hala yeni Redmi'lerden güzel çekiyor.

Sony'de IMEI kaydı yok o sıkıntı, ama eğer cihazı sağlam bir kılıf ve kırılmaz ekran ile koruyacaksanız Pixel alabilirsiniz. TR içinde eskidiği zaman pil değişimini yapıyorlar sadece ekran falan yok. Telefonu aşırı sertçe düşürmediğiniz sürece sorunsuz kullanırsınız.