Bütçe
30 Bin TL
TR'den sıfır almanızı daha çok öneririm. Yurt dışı ürünü o paraya almak pek mantıklı değil açıkçası.
Yurtdışı olarak neredeyse en ucuz üst segment telefon s23U

Sıfır S23 varken özellikle S-Pen,Afgan, Büyük Ekran sevdalısı değilseniz mantıksız.
Alacağım ürün sıfır zaten. Ben de meraklısı değilim merak etme. Düzgün vergilendirme olsa kimse girmez bu işlere. Kendi araştırmalarıma göre o kronik sorunları en az yaşayacağım telefon modeli bu. Fikri olanlar yazsın dedim ztn.

Alınır. Telefondan beklentiniz nedir?
Kaliteli bir kamera Kaliteli bir pil ömrü. Oyun oynamayacağım. İşlemcisi orta-İyi olsun yeterli.

Alacağım ürün sıfır zaten. Ben de meraklısı değilim merak etme. Düzgün vergilendirme olsa kimse girmez bu işlere. Kendi araştırmalarıma göre o kronik sorunları en az yaşayacağım telefon modeli bu. Fikri olanlar yazsın dedim ztn.
Fikir sunmadım mı arkadaşım ben sana?

Sıfır, kayıtlı S23'ten bahsediyorum. Yok server kaydı, yok her sene bilmem nereye git telefonu birilerine ver amelelik. Şu an için değmez diyorum.

Server kaydı ömür boyuymuş, nadiren kapanabiliyormuş. Yine uğraşılacak dert değil bence. S23 de güzel cihaz, tâbi ki S23 Ultra kadar iyi bir soğutma sistemi ve kamerası yok. Ama kompakt olması cezbediyor. Senin fikrin.

@Yagami Light hocam o halde alınır. Eğer server işleri ile uğraşmak istemezseniz yurtiçi düz S23 de sağlam cihazdır aklınızda bulunsun. Kısacası alınır, uzun süre Ultra kullanıp sonradan düz S23'e geçtim. Kayıt yapanların da sorun yaşadığını görmedim, duymadım ama çok bilgili değilim yalan olmasın. Ayrıca güncelleme de almaya devam ediyor. Peki S24 serisini kayıtlı almak isterseniz ne kadara geliyor? YD fazla fark olmaz diye düşünüyorum. S24U veya S24+ da bakılabilir YD olarak.

@Yagami Light hocam o halde alınır. Eğer server işleri ile uğraşmak istemezseniz yurtiçi düz S23 de sağlam cihazdır aklınızda bulunsun. Kısacası alınır, uzun süre Ultra kullanıp sonradan düz S23'e geçtim. Kayıt yapanların da sorun yaşadığını görmedim, duymadım ama çok bilgili değilim yalan olmasın. Ayrıca güncelleme de almaya devam ediyor. Peki S24 serisini kayıtlı almak isterseniz ne kadara geliyor? YD fazla fark olmaz diye düşünüyorum. S24U veya S24+ da bakılabilir YD olarak.
S24 Serisinin sadece Ultrasının Yurtdışı versiyonları bulunuyor. 37-38 bin ürünün kendisi ediyor. 180+180 gün kullanabiliyorum. Arada 10 bin liralık fark var. Bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum Lakin fikir olsun diye soruyorum sizce aradaki farka değer mi? Galaxy ai dışında pek bir fark yok diye duymuştum. O da paralı zaten.

S24 Serisinin sadece Ultrasının Yurtdışı versiyonları bulunuyor. 37-38 bin ürünün kendisi ediyor. 180+180 gün kullanabiliyorum. Arada 10 bin liralık fark var. Bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum Lakin fikir olsun diye soruyorum sizce aradaki farka değer mi? Galaxy ai dışında pek bir fark yok diye duymuştum. O da paralı zaten.
Paralı olduğu kesin değil. Eğer olursa bile birkaç seneye olur hemen olmaz. Bu arada 180 gün olayı yabancı vatandaşlar için geçerli sanırım, bize 120 gün. Orayı biraz araştırın. 8G3, kamera, Ai, 7 sene OS güncellemesi, panel başlıca farkları. Bunlar aslında önemli farklar ancak değip değmeyeceği sizin bileceğiniz bir şey ama bence değebilir. Ai özelliklerin çoğu S23 serisine de gelecek.

Merhaba aldınız mı ve kayıt yaptırdınız mı? Önerir misiniz ben de almak istiyorum
Aldım. Kayıt da yaptırdım çok memnunum. Kayıt da herhangi bir sıkıntı olmadı. Eski bir cihazımın imeisini kullandım. Ama şu an s24 ultralara da aynı işlem yapılıyor diye biliyorum. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz?

Aldım. Kayıt da yaptırdım çok memnunum. Kayıt da herhangi bir sıkıntı olmadı. Eski bir cihazımın imeisini kullandım. Ama şu an s24 ultralara da aynı işlem yapılıyor diye biliyorum. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz?
S24 ultra almak istiyorum ben de. Eski Samsung telefonumun imei ni kullanacağım. Ama güvenip alabileceğim ve kayıt yaptırabileceğim bir yer bulamıyorum. Kayıt yaptırdığım yer tanıdık demiştiniz nerde yaptırdınız benimle de paylaşabilirseniz çok sevinirim oraya gideyim

S24 Ultra almak istiyorum ben de. Eski Samsung telefonumun IMEI'ni kullanacağım. Ama güvenip alabileceğim ve kayıt yaptırabileceğim bir yer bulamıyorum. Kayıt yaptırdığım yer tanıdık demiştiniz nerede yaptırdınız benimle de paylaşabilirseniz çok sevinirim oraya gideyim

Nokta atışı bir yer vermek doğru olmaz. Telefonu alırken tüm özellikleri çalışıyor mu diye kontrol edin. Kayıt için ise EDL kablosu gerekli. Server kaydı olarak geçiyor. Aksi bir şey diyen olursa itibar etme. Onun dışında İstanbul için sirkeci tarafını gezebilirsin. Yurt dışından gelen neredeyse tüm telefonlar o taraftan tüm Türkiye'ye el değiştirerek satılıyor.

Ortalam 35 K ya 12/256 sürümünü bulabilirsin. Dediğim gibi alırken kamera, ses, mikrofon, sensör, band gibi tüm bileşenleri kontrol ederek al. Sıfır bile olsa sonradan paketleyip kutulu diye satanlar var. Telefonların çoğu kutusuz bir şekilde ülkeye geliyor yurt dışı olunca.

Aldım. Kayıt da yaptırdım çok memnunum. Kayıt da herhangi bir sıkıntı olmadı. Eski bir cihazımın IMEI'sini kullandım. Ama şu an S24 ultralara da aynı işlem yapılıyor diye biliyorum. Bütçenize göre tercih yapabilirsiniz?

Güle güle kullanın hocam konuyu şimdi gördüm önceden görsem cevap verirdim. Alıp kaydettirdiysen arkanıza yaslanıp keyfinize bakabilirsiniz. Oyuncu bile olsan 5 yıl rahat götürür o telefon sizi.

S24 ultra almak istiyorum ben de. Eski Samsung telefonumun imei ni kullanacağım. Ama güvenip alabileceğim ve kayıt yaptırabileceğim bir yer bulamıyorum. Kayıt yaptırdığım yer tanıdık demiştiniz nerde yaptırdınız benimle de paylaşabilirseniz çok sevinirim oraya gideyim
Kusuruma bakmayın dışarıdaydım. Geç görmüşüm cevabınızı. Ben İzmir'de yaşıyorum. Konak/Pasaportta bir dükkanda yaptırdım. Samimi ve cana yakın insanlar. Zaten yazılımsal olarak kayıt ettirdiğiniz zaman herhangi bir sorun olmuyor. Burada sorun sadece sizin verdiğiniz imei numarasının kopyalanıp başka cihazlarda da kullanılması. İsterseniz İzmir'de iseniz dükkan adı verebilirim.

Güle güle kullanın hocam konuyu şimdi gördüm önceden görsem cevap verirdim. Alıp kaydettirdiysen arkanıza yaslanıp keyfinize bakabilirsiniz. Oyuncu bile olsan 5 yıl rahat götürür o telefon sizi.
Teşekkür ederim. Oyuncu değilim oyun oynamıyorum. Üniversite okuyorum. Derslerim ve kamera performansı için aldım. Ben çok memnunum. Galaxy Ai da geldi şimdi. Iphone 14 pro ile rakip. Kamera da bir tık gerisinde kalsa da bence düz iphone 15/14ten iyi. Şu an anneme de almayı düşünüyorum s24 ultra modelini. Imei konusunda da bir sorun yok. E devlette kayıtlı.