Clash of Clans ve Clash Royale belki.
Bu oyunlar için yeterli.

Güç harcama durumu ısınma mı yaratır yoksa biraz şarj performansına mı etki eder?
Isınması anormal değil. Güç tüketimi olarak rakiplerine göre biraz kötü kalıyor ama S25 FE'nin şarjı yetecektir sana. Vapor Chamber soğutması var ayrıca S25 FE de.

Bir de elimde 33W Orjinal Xiaomi şarj aleti var. Bunu kullanmaya devam etmek negatif bir şey yaratır mı?
Telefonla uyumlu olmadığı için hızlı şarj etmez. Diğer türlü bir olumsuzluk yaratmaz.

Anladım katkılar için teşekkürler bu arada. COD, PUBG, Genshin gibi ağır oyunlar oynamıyorum sadece Clash of Clans ve Clash Royale belki. Bunun dışında sosyal medya ve video izleme ağırlıklı kullanırım muhtemelen. Güç harcama durumu ısınma mı yaratır yoksa biraz şarj performansına mı etki eder? Birde elimde 33W Orjinal Xiaomi şarj aleti var. Bunu kullanmaya devam etmek negatif bir şey yaratır mı? Kutu içindeki kablo ile birlikte Spigen 47W adaptör düşünmüştüm ama geçenlerde 450 civarıydı şu an 1000 TL görünüyor. Ve attığınız linkteki satıcı orijinal Teknosa sanırım. Orada da sorun çıkacağını sanmıyorum. Dikkat etmemişim.
Rica ederim. Hem isinma hem de pil performansina etkisi olur. İsinma olmasin ve pilin uzun gitmesini istiyorum diyorsan S25 FE yerine Nothing Phone oneririm. Fakat kamera, islemci, panel'de Samsung S25 FE bariz daha iyi. Eger PPS ve PD destegi varsa sorun olmaz adaptorde. Hayirli olsun simdiden. Baska sorun varsa cevaplamaya calisirim memnuniyetle.

Rica ederim. Hem isinma hem de pil performansina etkisi olur. İsinma olmasin ve pilin uzun gitmesini istiyorum diyorsan S25 FE yerine Nothing Phone oneririm. Fakat kamera, islemci, panel'de Samsung S25 FE bariz daha iyi. Eger PPS ve PD destegi varsa sorun olmaz adaptorde. Hayirli olsun simdiden. Baska sorun varsa cevaplamaya calisirim memnuniyetle.
Teşekkürler. Yani kısa sürede telefon değiştirmiyorum minimum 5 yıl bu telefonla idare edeceğim gibi duruyor. Pilinde bir ömrü var biliyorum ama olabildiğince performans düşüklüğü yaşamadan beni idare etmesi kafi olacaktır. Genelde şarjda telefonlarımla oynamam.

Bendeki 33W adaptör bu. MDY-11-EZ model numarasına sahip. Xiaomi Turbo Charge animasyonunu gösteriyor ama Samsung destekler mi bilmiyorum. Muhtemelen deneyip görürüm. Eğer hızlı şarjda şarj etmezse bir adaptör bakarım. Spigen'in 45w ve 47w adaptörleri 1 ay içinde 2 katı zam yemiş. Düşme ihtimali olursa onları değerlendirmeye çalışırım.

1773522716586.webp

Pilinde bir ömrü var biliyorum ama olabildiğince performans düşüklüğü yaşamadan beni idare etmesi kafi olacaktır. Genelde şarjda telefonlarımla oynamam.
Pil döngü sayısı 2000. Dediği sürede anormal şeyler yapmadıkça pil sağlığı kolay düşmeyecektir.

Xiaomi adaptörleri Samsung modelleriyle tam uyumlu değil. Attığım linkteki ürünler uyumlu. Yine de Xiaomi kullanabilirsin.

Tekrardan selamlar. Telefonla birlikte kılıf ve koruyucu camı birlikte sipariş etmek istiyorum. Pazarama'da bulduğunuz(diğer satış yerleride olabilir) mümkünse MagSafe destekli kılıf seçeneklerini ve hayalet olması şart değil ama ön kamera kısmının açık olması daha iyi olur diye biliyorum fotoğraf kalitesi açısından.

Herkese merhaba.

Yurt dışı Xiaomi 15T Pro mu yoksa yurt içi Samsung Galaxy S25 FE mi tercih etmeliyim? Cihazı genellikle günlük kullanım için alacağım ancak kamerasının iyi olması benim için önemli bir kriter. Çok ağır oyunlar oynamıyorum, genellikle Supercell oyunları (Brawl Stars, Clash Royale vb.) tercih ediyorum. Hedefim, cihazın beni uzun yıllar sorunsuz götürmesi. Sizce hangi telefon fiyatını daha fazla hak ediyor?

Şu an yaklaşık 5-6 yıldır yazılım kayıtlı bir Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Ancak güncel cihazlarda (özellikle Xiaomi tarafında) kayıt işlemleri ne durumda, eski kolaylığı devam ediyor mu? Yazılım kaydı veya direnç kayıt süreçleri hakkında bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.
Türkiye cihazı Galaxy S25FE daha mantıklı.