cancka

Becerikli
Yer
Ankara
Selamlar,

Android cihaz bakıyorum, Xiaomi 17 Pro Max’i gördüm, özellik olarak falan çok iyi gibi. Bu cihazın yurtdışı olanı alınır mı? Güncelleme vs. sorun olur mu ileride?

Redmi Note 10 Pro vardı bende, uzun süre kullandım ama belli bir süre sonra güncelleme yapmamak zorunda kaldım, IMEI’den dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl IMEI atıldığına bağlı.

CPID üzerinden atılıyorsa sorun olmaz her türlü güncellemeyi vs. alır IMEI'ler silinmez.

İleride parça değişimi istersen parça bulman çok zor. Standartlara uymayan büyük pile sahip. Normalde bir pil tipi 5 farklı Xiaomi cihaz ile uyumlu olur ama bu modelin pili kendine özel o sebeple pilleri yurtdışında var.

Sadece pil de değil cihaz hasar görürse tamir ettirmek eziyet olur. Kılıfı bile bulmak zor şuan TR piyasasında.

Bilgiler için teşekkürler, peki hocam genel olarak android cihaz alınır mı yurtdışı olanlar? Yoksa yurtiçine mi yönelsem, çünkü daha önce note 10 pro vardı redmi sıkıntılar oldu yani, ailemden birine de note 8 pro almıştım o çok iyiydi bak imei atılsa da her türlü güncelleme aldı falan ama note 10 sıkıntı oldu.