KS KS K kaanbey 1 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 36 Dün 22:22 #21 Simon dedi: Deger ama. Exynos'un A57'deki hali batarya suresi olarak gayet iyi. Ancak bir Honor 600 etmez. Poco'dan sonraki en iyi batarya onda. Boyle yerlerden yurt disi cihaz alinmaz. Gidip gorerek almani tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Peki, ithalatçı garantili Poco X8 Pro alınır mı?
Simon dedi: Deger ama. Exynos'un A57'deki hali batarya suresi olarak gayet iyi. Ancak bir Honor 600 etmez. Poco'dan sonraki en iyi batarya onda. Boyle yerlerden yurt disi cihaz alinmaz. Gidip gorerek almani tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Peki, ithalatçı garantili Poco X8 Pro alınır mı?
Simon 101 Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.185 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.951 Dün 22:24 #22 kaanbey dedi: Anladım, teşekkür ederim. Peki, ithalatçı garantili Poco X8 Pro alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O da alinmaz. Onu alacagina kacak alsan daha mantikli. Farklari yok. Bence soyle yap. Ya Xiaomi TR garantili al ya da kacak cihaz.
kaanbey dedi: Anladım, teşekkür ederim. Peki, ithalatçı garantili Poco X8 Pro alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. O da alinmaz. Onu alacagina kacak alsan daha mantikli. Farklari yok. Bence soyle yap. Ya Xiaomi TR garantili al ya da kacak cihaz.
KS KS K kaanbey 1 Uzman Katılım 18 Mayıs 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 36 Dün 22:28 #23 Simon dedi: Rica ederim. O da alinmaz. Onu alacagina kacak alsan daha mantikli. Farklari yok. Bence soyle yap. Ya Xiaomi TR garantili al ya da kacak cihaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bakalım İzmir'de bulabilecek miyim iyi telefoncu, umarım vardır.
Simon dedi: Rica ederim. O da alinmaz. Onu alacagina kacak alsan daha mantikli. Farklari yok. Bence soyle yap. Ya Xiaomi TR garantili al ya da kacak cihaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bakalım İzmir'de bulabilecek miyim iyi telefoncu, umarım vardır.
Simon 101 Seçkin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 15.185 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.951 Dün 22:29 #24 kaanbey dedi: Tamamdır, bakalım İzmir'de bulabilecek miyim iyi telefoncu, umarım vardır. Genişletmek için tıkla... Bol sans. İyi bir telefona sahip olursun umarim.
kaanbey dedi: Tamamdır, bakalım İzmir'de bulabilecek miyim iyi telefoncu, umarım vardır. Genişletmek için tıkla... Bol sans. İyi bir telefona sahip olursun umarim.