İspanya veya Polonya. Bi' ara Lehçe öğrenmeye merak salmıştım ama aşırı zor bir dil olduğundan ara vermiştim. O ara o ara işte, bir daha geri dönmedim ama öğrenmek çok istiyorum.
Sen bir taşın artık usta. Yeter işte "vatandaşlık alacağım, vize alacağım" derken beynime bomboş senin konularına ayrılmış bir oda oluştu. Onun dışında taşınmak ister miydim? Evet. Çok düşünmeme gerek olmadı.
Sen bir taşın artık usta. Yeter işte "vatandaşlık alacağım, vize alacağım" derken beynime bomboş senin konularına ayrılmış bir oda oluştu. Onun dışında taşınmak ister miydim? Evet. Çok düşünmeme gerek olmadı.
Vize sorunu olmasa İrlanda'ya taşınacağım. Şu anda Sırbistan ve Bosna Hersek gibi yerleri düşünüyorum; olmazsa iltica edeceğim. Bizim bir akraba da yapmıştı, davayı kazanmış.
Hocam, araştırıyorum; ya Balkanları düşünüyorum ya da olmazsa Hong Kong'a sığınacağım.
Vize sorunu olmasa İrlanda'ya taşınacağım. Şu anda Sırbistan ve Bosna Hersek gibi yerleri düşünüyorum; olmazsa iltica edeceğim. Bizim bir akraba da yapmıştı, davayı kazanmış.
O zaman Bosna Hersek ya da Arnavutluk. Bir de hocam, İrlanda'ya nasıl gireceğim? İltica için mutlaka vize mi gerekiyor, yoksa mülteci gemisi gibi bir şey yok mu?